Yksityiskoulutusta ammattitaidolla

Yksityiskoulutuksella voidaan työstää erilaisia ongelmakäytöksiä, treenata tavoitteellisesti harrastuslajia tai harjoitella arjen taitoja. Jos säännölliset lajitreenit tai arkitottelevaisuuskurssit eivät esimerkiksi vuorotyön vuoksi sovi kalenteriin, voi 30 tai 60 minuutin yksityisopetus olla hyvä vaihtoehto edistymisen takaamiseksi. Meille voi myös tulla puuhastelemaan ohjatusti koiran kanssa, jos tarvitsee taukoa syyssateista tai talven pakkasista. Puuhatunnilla voidaan tehdä esimerkiksi erilaisia älypelejä, tasapaino- ja kehonhallintaharjoituksia erilaisten apuvälineiden avulla yms.

Laji- tai arkitottelevaisuuskoulutuksen hinta on 75e/h ja 45e/30min Roihupellon toimitilassa.

Yksityiskoulutusajat varataan sähköpostilla liisa@masseter.fi.

 

Ongelmakäyttäytyminen

Kouluttajana toimii ongelmakäyttäytymisestä erikoisammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja Liisa Tikka.

Ongelmakäyttäytymiseen liittyvää koulutusta voidaan tehdä sekä toimitiloissamme että kotikäyntinä. Kotikäyntiä suosittelemme eritoten esimerkiksi yksinoloon tai muihin kotiympäristössä ilmeneviin ongelmiin. Käytösneuvonnan ensitapaamiseen varataan 1,5 tuntia. Ennen tapaamista asiakas täyttää koiran hyvinvointiin, terveyteen ja arjen rutiineihin kartoittavan kyselylomakkeen. Omistaja saa tapaamisesta kirjallisen yhteenvedon harjoitusohjeineen.

Käytösneuvontapaketin hinta on 220e koirakoulun tiloissa ja 250e + matkakulut kotikäyntinä (mahdollisuus myös ensitapaaminen kotikäyntinä ja seurantakäynti toimitilassa, kysy hintaa). Lähtökohtaisesti tapaamiskerrat käytetään 2 kk:n sisällä, ellei muuta erikseen sovita.

Käytösneuvontapaketti sisältää:
* alkukartoituksen
* ensitapaamisen 1,5h
* kirjalliset ohjeet/yhteenvedon tapaamisesta
* seuratatapaamisen 1h
* etätuen (sähköposti) kuukauden ajan tapaamisesta

Lisätapaamiset 70e/h koirakoululla ja 80e/h kotikäyntinä (+matkakulut km-korvauksina).

 

Kun tiedustelet yksityiskoulutusta, kerro koirasi tietojen lisäksi myös millaiset tapaamisajat sinulle sopisivat sekä jos toivot kotikäyntiä, asuinpaikkasi. Toimitiloihin Roihupeltoon löytyy aikoja lähinnä arkisin klo 10-16 väliltä. Yksityiskoulutusajat varataan sähköpostilla liisa@masseter.fi. HUOM! Yksityiskoulutusaikoja uusille asiakkaille saatavilla 5.7. alkaen.

kaavio