Yksityiskoulutusta ammattitaidolla

Yksityiskoulutuksella voidaan työstää erilaisia ongelmakäytöksiä, treenata tavoitteellisesti harrastuslajia tai harjoitella arjen taitoja. Jos säännölliset lajitreenit tai arkitottelevaisuuskurssit eivät esimerkiksi vuorotyön vuoksi sovi kalenteriin, voi 30 tai 60 minuutin yksityisopetus olla hyvä vaihtoehto edistymisen takaamiseksi. Meille voi myös tulla puuhastelemaan ohjatusti koiran kanssa, jos tarvitsee taukoa syyssateista tai talven pakkasista. Puuhatunnilla voidaan tehdä esimerkiksi erilaisia älypelejä, tasapaino- ja kehonhallintaharjoituksia erilaisten apuvälineiden avulla yms.

Laji- tai arkitottelevaisuuskoulutuksen hinta on 55e/h ja 35e/30min Roihupellon toimitilassa.

 

Ongelmakäyttäytyminen

Ongelmakäyttäytymiseen liittyvää koulutusta voidaan tehdä sekä toimitiloissamme että kotikäyntinä. Kotikäyntiä suosittelemme eritoten esimerkiksi yksinoloon tai muihin kotiympäristössä ilmeneviin ongelmiin. Käytösneuvonnan ensitapaamiseen varataan 1,5 tuntia. Ennen tapaamista asiakas täyttää koiran hyvinvointiin, terveyteen ja arjen rutiineihin kartoittavan kyselylomakkeen. Omistaja saa tapaamisesta kirjallisen yhteenvedon harjoitusohjeineen. Jatkotapaamiset ja -harjoitukset voidaan toteuttaa 30-60 minuutin kertoina. Tapaamisen jälkeen yhteydenpitoa voidaan myös jatkaa sähköpostilla.

Käytösneuvontatapaamisen ensikäynnin hinta on 120e. Jatkokoulutukset ovat 55e/h ja 35e/30min. Hinnat koskevat Roihupellon toimitilassa tehtyjä koulutuksia. Kotikäyntinä käytösneuvonnan ensikäynti maksaa 140e; seuraavat tunnit 60e/h. Kotikäynneistä veloitetaan myös matkakulut (0,45e/km + alv).

Kun tiedustelet yksityiskoulutusta, kerro koirasi tietojen lisäksi myös millaiset tapaamisajat sinulle sopisivat sekä jos toivot kotikäyntiä, asuinpaikkasi. Arki-ilta- ja viikonloppuaikoja on ikävä kyllä tarjolla hyvin rajoitetusti; parhaiten aikoja löytyy klo 10-16 väliltä arkisin.