Yksityiskoulutusta ammattitaidolla

Yksityiskoulutuksella voidaan työstää erilaisia ongelmakäytöksiä, treenata tavoitteellisesti harrastuslajia tai harjoitella arjen taitoja. Jos säännölliset lajitreenit tai arkitottelevaisuuskurssit eivät esimerkiksi vuorotyön vuoksi sovi kalenteriin, voi 30 tai 60 minuutin yksityisopetus olla hyvä vaihtoehto edistymisen takaamiseksi. Meille voi myös tulla puuhastelemaan ohjatusti koiran kanssa, jos tarvitsee taukoa syyssateista tai talven pakkasista. Puuhatunnilla voidaan tehdä esimerkiksi erilaisia älypelejä, tasapaino- ja kehonhallintaharjoituksia erilaisten apuvälineiden avulla yms.

Laji- tai arkitottelevaisuuskoulutuksen hinta on 68e/h ja 40e/30min Roihupellon toimitilassa.

 

Ongelmakäyttäytyminen

Ongelmakäyttäytymiseen liittyvää koulutusta voidaan tehdä sekä toimitiloissamme että kotikäyntinä. Kotikäyntiä suosittelemme eritoten esimerkiksi yksinoloon tai muihin kotiympäristössä ilmeneviin ongelmiin. Käytösneuvonnan ensitapaamiseen varataan 1,5 tuntia. Ennen tapaamista asiakas täyttää koiran hyvinvointiin, terveyteen ja arjen rutiineihin kartoittavan kyselylomakkeen. Omistaja saa tapaamisesta kirjallisen yhteenvedon harjoitusohjeineen. Jatkotapaamiset ja -harjoitukset voidaan toteuttaa 30-60 minuutin kertoina. Hinta sisältää kouluttajan etätuen (sähköposti) yhden kuukauden ajan tapaamisen jälkeen.

Käytösneuvontatapaamisen ensikäynnin hinta on 140e. Jatkokoulutukset ovat 68e/h ja 40e/30min. Hinnat koskevat Roihupellon toimitilassa tehtyjä koulutuksia. Kotikäyntinä käytösneuvonnan ensikäynti maksaa 160e; seuraavat tunnit 75e/h. Kotikäynneistä veloitetaan myös matkakulut (0,52e/km).

Kun tiedustelet yksityiskoulutusta, kerro koirasi tietojen lisäksi myös millaiset tapaamisajat sinulle sopisivat sekä jos toivot kotikäyntiä, asuinpaikkasi. Toimitiloihin Roihupeltoon löytyy aikoja arkisin  klo 10-16 väliltä. Kotikäynnit onnistuvat ajoittain myös perjantai-iltaisin. Viikonloppuaikoja ei ole kevätkaudella 2022 lainkaan.

Käytösneuvonta-aikoja ei uusille asiakkaille ole valitettavasti tarjolla enää keväälle 2022. Uusia asiakkaita otan taas todennäköisesti kesälomien jälkeen elokuussa.

kaavio