Harrastuskoiran pohjataidot -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento (tallenne), hinta 129e

Harjoitukset perjantaisin 24.3.-28.4. (ei 7.4.) klo 19.-19.50 ilmoittaudu YKSI VAPAA PAIKKA
harjoitukset torstaisin 11.5.-8.6. klo 18.-18.50 ilmoittaudu

 

Tämä kurssi on suunnattu heille, jotka suunnittelevat harrastavansa koiransa kanssa esimerkiksi tokoa, rally-tokoa, agilitya tai jotain muuta kilpalajia. Kurssilla harjoitellaan oppimisen oppimista erilaisten shaping-tehtävien avulla sekä treenataan kohdetyöskentelyä. Kehitämme koiran häiriönsietoa, viretilan hallintaa sekä leikki-intoa. Keskitymme myös joka tunnilla harjoittelemaan rauhoittumista, rentoutumista ja taukokäyttäytymistä.

Kurssi sopii kaikenikäisille, niin pennuille kuin aikuisillekin. Aiempia opintoja ei vaadita.

 

Hoopersin alkeiskurssi

10 harjoituskertaa, hinta 260e

Harjoitukset lauantaisin 18.2.-30.4. klo 12.10-13.00 ilmoittaudu
harjoitukset lauantaisin 25.3.-3.6. klo 11.10-12.00 ilmoittaudu

 

Hoopers on uusi, USA:sta Suomeen rantautunut harrastuslaji, jota pidetään eräänlaisena hypyttömänä agilityna. Hoopers-rata koostuu hoopeista, eli isoista kaarista, tynnyreistä, veräjistä sekä lyhyistä putkista. Tavoitteena on saada koira työskentelemään radalla melko itsenäisesti, jopa kauko-ohjaten.

Hoopers soveltuu kaikenikäisille koirille, kunhan perustottelevaisuus on jo vähintään kohtuullisella pohjalla. Kursseille on perustaitovaatimuksena Kiva Koirakansalainen -pentukurssi, Harrastuskoiran pohjataidot tai Perustaidot paikoilleen -kurssi.

Harjoitukset tehdään pääosin vuorotellen, joten koiran tulisi pystyä olemaan rauhassa vuoroaan odotellessa. Ryhmäkoko on neljä koirakkoa.

Jumppakurssi

 

6 harjoituskertaa á 40min, 150e
harjoitukset maanantaisin 20.3.-1.5. (ei tuntia 10.4.) klo 19.30-20.10 ilmoittaudu

 

Koirien jumppakurssilla tutustutaan erilaisiin kehonhallintaharjoitteisiin. Tavoitteena on opettaa koiralle kehon hallintaa, tasapainoa ja koordinaatiota. Harjoituksissa hyödynnetään erilaisia jumppavälineitä, kuten tasapainotyynyjä ja erilaisia korokkeita. Lisäksi harjoitellaan aiheeseen liittyviä temppuja.

Kurssi soveltuu yli 6kk:n ikäisille terveille koirille. Nivelrikkoa, spondyloosia tai muita vastaavia sairauksia potevia koiria emme voi ottaa mukaan, vaan näille suosittelemme eläinfysioterapeutin harjoitusohjelmaa. Koirakolla tulisi olla myös oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen (naksutinkoulutus) perusteet ovat entuudestaan tuttuja. Max. neljän koirakon pienryhmä.

 

 

Jumpan jatkokurssi

 

5 harjoituskertaa á 40min, hinta 125e
harjoitukset joka toinen keskiviikko 1.3.-26.4. (parittomat viikot) klo 17.30-18.10 ilmoittaudu

 

Jatkotason jumppakurssi koirakoille, jotka ovat aiemmin käyneet Masseterissa alkeistason jumppakurssin. Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.