Harrastuskoiran pohjataidot -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet, hinta 112e

Harjoitukset sunnuntaisin 9.2.-8.3. klo 17.-17.50 ilmoittaudu TÄYNNÄ
harjoitukset lauantaisin 15.2.-14.3. klo 10.-10.50 ilmoittaudu TÄYNNÄ

Harjoitukset sunnuntaisin 1.3.-5.4. klo 16.-16.50 (ei 15.3.) ilmoittaudu
harjoitukset keskiviikkoisin 22.4.-20.5. klo 19.30-20.20 ilmoittaudu

 

Tämä kurssi on suunnattu heille, jotka suunnittelevat harrastavansa koiransa kanssa esimerkiksi tokoa, rally-tokoa, agilitya tai jotain muuta kilpalajia. Kurssilla harjoitellaan oppimisen oppimista erilaisten shaping-tehtävien avulla sekä treenataan kohdetyöskentelyä. Kehitämme koiran häiriönsietoa, viretilan hallintaa sekä leikki-intoa. Keskitymme myös joka tunnilla harjoittelemaan rauhoittumista, rentoutumista ja taukokäyttäytymistä.

Kurssi sopii kaikenikäisille, niin pennuille kuin aikuisillekin. Aiempia opintoja ei vaadita.

Koiratanssikurssi

5 harjoituskertaa, hinta 118e

harjoitukset lauantaisin 15.2.-14.3. klo 11.-11.50 ilmoittaudu

 

Koiratanssi on hauska ja monipuolinen laji! Harrastaakseen koiratanssia ei tarvitse olla ballerina tai parkettien partaveitsi: lajissa voi tuoda nimenomaan esiin oman koiransa vahvuudet ja parhaat ominaisuudet. Koska koiratanssi perustuu ohjaajan ja koiran yhteistyölle, teemme kurssilla myös paljon erilaisia kontaktiharjoituksia sekä treenaamme koulutustekniikkaa. Kurssi sopii niin aivan uusille harrastajille sekä jo hitusen lajiin tutustuneille koirakoille. Tunneilla käsitellään sekä freestyle- että heelwork to music -osioita.

Kurssi sopii kaikenikäisille koirille, kunhan oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen (naksutinkoulutus) perusteet ovat entuudestaan tuttuja. Olisi myös hyvä, että koiralla on ainakin kohtuulliset taidot seuraamisessa/kontaktikävelyssä. Mikäli näissä asioissa on vielä petrattavaa, suosittelemme ensiksi käymään Perustaidot paikoilleen tai Harrastuskoiran pohjataidot -kurssin.

Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.