Harrastuskoiran pohjataidot -kurssi

 

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento (tallenne), hinta 129e

Harjoitukset tiistaisin 25.6.-23.7. klo 18.-18.50 ilmoittaudu TÄYNNÄ
harjoitukset perjantaisin 9.8.-13.9. klo 17.-17.50 (ei 16.8.) ilmoittaudu (hinta 132e)
harjoitukset keskiviikkoisin 11.9.-16.10. klo 17.30-18.20 (ei 25.9.) ilmoittaudu (hinta 132e)

 

Tämä kurssi on suunnattu heille, jotka suunnittelevat harrastavansa koiransa kanssa esimerkiksi tokoa, rally-tokoa, agilitya tai jotain muuta kilpalajia. Kurssilla harjoitellaan oppimisen oppimista erilaisten shaping-tehtävien avulla sekä treenataan kohdetyöskentelyä. Kehitämme koiran häiriönsietoa, viretilan hallintaa sekä leikki-intoa. Keskitymme myös joka tunnilla harjoittelemaan rauhoittumista, rentoutumista ja taukokäyttäytymistä.

Kurssi sopii kaikenikäisille, niin pennuille kuin aikuisillekin. Aiempia opintoja ei vaadita.

 

Hoopersin alkeiskurssi

 

5 harjoituskertaa, hinta 138e
harjoitukset keskiviikkoisin 7.8.-4.9. klo 17.30-18.20 ilmoittaudu

 

Hoopers on uusi, USA:sta Suomeen rantautunut harrastuslaji, jota pidetään eräänlaisena hypyttömänä agilityna. Hoopers-rata koostuu hoopeista, eli isoista kaarista, tynnyreistä, veräjistä sekä lyhyistä putkista. Tavoitteena on saada koira työskentelemään radalla melko itsenäisesti, jopa kauko-ohjaten.

Hoopers soveltuu kaikenikäisille koirille, kunhan perustottelevaisuus (esim. paikallaolo ja luoksetulo) on jo vähintään kohtuullisella pohjalla. Kursseille on perustaitovaatimuksena Kiva Koirakansalainen -pentukurssi, Harrastuskoiran pohjataidot tai Perustaidot paikoilleen -kurssi.

Harjoitukset tehdään pääosin vuorotellen, joten koiran tulisi pystyä olemaan rauhassa vuoroaan odotellessa. Ryhmäkoko on neljä koirakkoa.

Jumppakurssi

 

5 harjoituskertaa á 40min, hinta 125e
harjoitukset keskiviikkoisin 19.6.-17.7. klo 20.15-20.55 ilmoittaudu

 

Koirien jumppakurssilla tutustutaan erilaisiin kehonhallintaharjoitteisiin. Tavoitteena on opettaa koiralle kehon hallintaa, tasapainoa ja koordinaatiota. Harjoituksissa hyödynnetään erilaisia jumppavälineitä, kuten tasapainotyynyjä ja erilaisia korokkeita. Lisäksi harjoitellaan aiheeseen liittyviä temppuja. Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

Kurssi soveltuu yli 6kk:n ikäisille terveille koirille. Nivelrikkoa, spondyloosia tai muita vastaavia sairauksia potevia koiria emme voi ottaa mukaan, vaan näille suosittelemme eläinfysioterapeutin harjoitusohjelmaa. Koirakolla tulisi olla myös oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen (naksutinkoulutus) perusteet ovat entuudestaan tuttuja.

 

Jumpan jatkokurssi

 

6 harjoituskertaa á 40min, hinta 152e
harjoitukset joka toinen maanantai 5.8.-14.10. klo 19.35-20.15 ilmoittaudu

 

Koirajumpan jatkokurssi koirakoille, jotka ovat jo käyneet alkeistason jumppakurssin. Jatkokurssilla kerrataan ja syvennetään aiemmin opittuja taitoja ja treenataan uusia liikkeitä ja temppuja. Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

Superkurssi

 

5 harjoituskertaa, hinta 115e
harjoitukset torstaisin 27.6.-25.7. klo 19.-19.50 ilmoittaudu

7 harjoituskertaa, hinta 164e
harjoitukset torstaisin 8.8.-19.9. klo 20.-20.50 ilmoittaudu

 

 

Kurssi heille, jotka haluavat tehdä koiransa kanssa kivoja juttuja ja touhuta yhdessä. Kurssilla tehdään erilaisia kehonhallinta- ja kehonhuoltoharjoituksia sekä arkitottelevaisuusharjoituksia vaativissa olosuhteissa eli vaikeiden häiriöiden alla. Lisäksi touhutaan puuha- ja aktivointileluilla, tutustutaan eri harrastuslajeihin yms.

Superkurssi on tarkoitettu aikuisille, sujuvasti arjen taidot hallitseville koirille. Nuorille koirille suosittelemme arkitottelevaisuuden jatkokurssia. Koirakolla tulee olla oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet entuudestaan tuttuja.