Harrastuskoiran pohjataidot -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet, hinta 119e

Harjoitukset perjantaisin 6.5.-3.6. klo 17-17.50 ilmoittaudu TÄYNNÄ
harjoitukset keskiviikkoisin 15.6.-13.7. klo 19.-19.50 ilmoittaudu

 

Tämä kurssi on suunnattu heille, jotka suunnittelevat harrastavansa koiransa kanssa esimerkiksi tokoa, rally-tokoa, agilitya tai jotain muuta kilpalajia. Kurssilla harjoitellaan oppimisen oppimista erilaisten shaping-tehtävien avulla sekä treenataan kohdetyöskentelyä. Kehitämme koiran häiriönsietoa, viretilan hallintaa sekä leikki-intoa. Keskitymme myös joka tunnilla harjoittelemaan rauhoittumista, rentoutumista ja taukokäyttäytymistä.

Kurssi sopii kaikenikäisille, niin pennuille kuin aikuisillekin. Aiempia opintoja ei vaadita.

Älypelisessiot

Yksi 45 minuutin harjoituskerta, hinta 24e

Pelit lauantaisin 30.4.-21.5. klo 11.10-11.55 ilmoittaudu

 

Koirien älypelisessio! Koirakoululla on suuri valikoima erilaisia älypelejä, ja tässä tilaisuudessa pääset kokeilemaan erilaisia.

Älypelisessio sopii myös kokeilukerraksi siihen, miten koira pärjää ja käyttäytyy koirakouluympäristössä. Emme kuitenkaan suosittele tilaisuutta koirille, joilla on esim. voimakasta pelkoa toisia koiria tai vieraita ihmisiä kohtaan.

 

Jumppakurssi

6 harjoituskertaa á 40min, 150e

Harjoitukset keskiviikkoisin 23.3.-27.4. klo 17.30-18.10 ilmoittaudu TÄYNNÄ

 

Koirien jumppakurssilla tutustutaan erilaisiin kehonhallintaharjoitteisiin. Tavoitteena on opettaa koiralle kehon hallintaa, tasapainoa ja koordinaatiota. Harjoituksissa hyödynnetään erilaisia jumppavälineitä, kuten tasapainotyynyjä ja erilaisia korokkeita. Lisäksi harjoitellaan aiheeseen liittyviä temppuja.

Kurssi soveltuu yli 6kk:n ikäisille terveille koirille. Nivelrikkoa, spondyloosia tai muita vastaavia sairauksia potevia koiria emme voi ottaa mukaan, vaan näille suosittelemme eläinfysioterapeutin harjoitusohjelmaa. Koirakolla tulisi olla myös oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen (naksutinkoulutus) perusteet ovat entuudestaan tuttuja. Max. neljän koirakon pienryhmä.

 

Jatkotason jumppakurssi

Harjoitukset keskiviikkoisin 23.2.-16.3. klo 17.30-18.10 ilmoittaudu (4 krt, hinta 100e)

 

Jatkotason jumppakurssi koirakoille, jotka ovat aiemmin käyneet Masseterissa alkeistason jumppakurssin.
Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.