Harrastuskoiran pohjataidot -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet, hinta 112e

harjoitukset sunnuntaisin 25.8.-22.9. klo 18.-18.50 ilmoittaudu TÄYNNÄ
harjoitukset perjantaisin 20.9.-18.10. klo 17.00-17.50 ilmoittaudu

harjoitukset keskiviikkoisin 13.11.-11.12. klo 17.30-18.20 ilmoittaudu
harjoitukset sunnuntaisin 17.11.-15.12. klo 17.-17.50 ilmoittaudu

 

Tämä kurssi on suunnattu heille, jotka suunnittelevat harrastavansa koiransa kanssa esimerkiksi tokoa, rally-tokoa, agilitya tai jotain muuta kilpalajia. Kurssilla harjoitellaan oppimisen oppimista erilaisten shaping-tehtävien avulla sekä treenataan kohdetyöskentelyä. Kehitämme koiran häiriönsietoa, viretilan hallintaa sekä leikki-intoa. Keskitymme myös joka tunnilla harjoittelemaan rauhoittumista, rentoutumista ja taukokäyttäytymistä.

Kurssi sopii kaikenikäisille, niin pennuille kuin aikuisillekin. Aiempia opintoja ei vaadita.

Arkitokon jatkokurssi

10 harjoituskertaa, hinta 190e
harjoitukset torstaisin 10.10.-12.12. klo 20.-20.50 ilmoittaudu

 

Arkitokon jatkokurssilla syvennetään aiemmin opittuja taitoja. Harjoituksissa käytetään suurempia häiriöitä ja tehtäviin lisätään kestoa ja etäisyyttä. Lisäksi virkistetään mieltä opettelemalla erilaisia temppuja sekä tutustumalla hieman eri harrastuslajeihin.

Kurssi sopii koirakoille, joille oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet  (naksutinkoulutus) ovat entuudestaan tuttuja ja joilla on jo käytynä esim. Kiva Koirakansalainen -pentukurssi tai Perustaidot paikoilleen -kurssi.

 

Arkitokon jatko -lyhytkurssi

Kaksi harjoituskertaa, hinta 45e
harjoitukset kahtena lauantaina 5. ja 12.10. klo 13.10-14.00 ilmoittaudu

 

Kahden kerran arkitokon jatkokurssilla teemme mm. koiran kanssa kahvilassa -harjoituksen ja treenaamme kohtaamistilanteita rappukäytävässä.

Kurssi sopii koirakoille, joille oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet (naksutinkoulutus) ovat entuudestaan tuttuja ja joilla on jo käytynä esim. Kiva Koirakansalainen -pentukurssi tai Perustaidot paikoilleen -kurssi.

Tasapainoa! -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet, hinta 128e
harjoitukset perjantaisin 1.-29.11. klo 18.-18.50 ilmoittaudu YKSI VAPAA PAIKKA

 

Tasapainoilukurssilla etsitään tasapainoa niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kurssilla tehdään mm. erilaisia takapäänkäyttöharjoituksia esimerkiksi korokkeiden avulla sekä parannetaan syvien lihasten toimintaa tasapainoalustan tai jumppapallon avulla. Lisäksi tehdään erilaisia kehonhallintaa liittyviä temppuja.

Kurssi sopii erinomaisesti koirille, jotka tarvitsevat syvien lihaksien kehittämistä esimerkiksi harrastuslajiaan varten. Se sopii myös koirille, joilla on huono itsetunto tai pinta-arkuuksia. Tällainen treenaaminen tekee myös ihmeitä ylivilkkaille ja huonosti keskittyville koirille.

Kurssille ovat tervetulleita fyysisesti terveet koirat, jotka ovat yli 6kk ja joilla on perustottelevaisuus kunnossa. Kurssi sopii koirakoille, joille oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen (naksutinkoulutus) perusteet ovat entuudestaan tuttuja. Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.