KURSSITARJONTA

Kaikki kurssit pidetään Tmi Masseterin toimitiloissa Roihupellossa Itä-Helsingissä, ellei toisin ole mainittu. Koirakoulu on muuttanut elokuussa 2022. Uudet tilat ovat aiempaa suuremmat ja tiloissa on miellyttävä kumirouhematto.

Ryhmäkoko kursseilla on 4-5 koirakkoa. Tällä taataan, että jokainen saa riittävästi neuvoja ja ohjausta. Tarjoamme laadukasta ja yksilöllistä koulutusta. Oppitunnin pituus on yleensä 50 minuuttia. Kursseille ovat tervetulleita useampikin omistaja tai ohjaaja samasta perheestä; on hyvä, että kaikki koiran kanssa toimivat käyttävät samoja metodeja!

Kaikkiin pitempiin kursseihin sisältyy koulutuksen perusteet -luentotallenne, jonka osallistujat saavat viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Kursseihin sisältyy myös kirjallinen materiaali.

Kouluttajien esittelyt löydät omalta sivultaan. Kaikki kouluttajamme ovat päätoimisia eläinalan ammattilaisia, joilla on alan koulutus.

Kurssipolku
Pennun kurssipolku

Kurssikuvauksiin on pyritty kirjaamaan lyhyesti kurssin sisältö ja keille se on suunnattu. Jokainen kurssi on kuitenkin oma yksilöllinen kokonaisuutensa, johon vaikuttavat niin osallistujat kuin heidän toiveensa. Jos tarvitset apua sopivan kurssin valitsemisessa, älä epäröi ottaa yhteyttä.

 

Kaikki Tmi Masseterin kursseille, luennoille ja tapahtumiin tehtävät ilmoittautumiset ovat sitovia. Kurssit maksetaan ilmoittautuessa (nettipankki/luottokortti). Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan, mikäli peruutuksen syynä on ohjaajan tai koiran vakava sairastuminen (eläin- tai lääkärintodistus esitettävä), joka estää osallistumisen yli kolmelle kurssikerralle tai koko tapahtumaan, jos kyse on yhden kerran tai tai esim. viikonlopun kestävästä kurssista tai muusta tilaisuudesta. Muut henkilökohtaiset syyt eivät ole peruste maksun palautukselle. Kurssin keskeytyessä koiran pitkäaikaisen sairauden tai juoksuajan vuoksi koirakko voi osallistua korvaaville kurssikerroille muissa ryhmissä.

 

Perus- tai ongelmakoirakoulutusta on myös mahdollisuus tehdä yksityistunneilla. Yksityisopetus voidaan järjestää esimerkiksi viikottaisilla 30 tai 60 minuutin tapaamisilla. Kysy lisää!

Kursseilla noudatetaan Mennään bussilla -ohjetta koirien keskinäisessä kanssakäymisessä.