Rally-tokon alkeiskurssi

10 harjoituskertaa, hinta 225e
Harjoitukset torstaisin 13.10.-15.12. klo 20.-20.50 ilmoittaudu

 

Rally-toko on uudehko, mukava harrastus! Lajissa suoritetaan erilaisia pieniä tottelevaisuusliikkeitä radan muodossa. Rally on mainio tapa parantaa kontaktia koiran kanssa sekä antaa sille aivojumppa uusien opittavien asioiden muodossa! Samalla myös perustottelevaisuus paranee. Alkeiskurssilla harjoittelemme rallyn alokasluokan kylttejä sekä tutustumme lajin sääntöihin.

Rally-tokon alkeiskurssi sopii kaikenikäisille koirille, kunhan oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet ovat entuudestaan tuttuja. Mikäli näissä asioissa on vielä petrattavaa, suosittelemme ensiksi käymään Perustaidot paikoilleen tai Harrastuskoiran pohjataidot -kurssin.

 

Rally-/tokokoiran pohjataidot -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luentotallenne, hinta 129e
harjoitukset torstaisin 13.10.-10.11. klo 18.-18.50 ilmoittaudu

 

Kurssi on suunnattu koirakoille, joiden tulevaisuudensuunnitelmiin kuuluu rally-tokon tai tokon harrastaminen. Kurssilla harjoitellaan mm. kohdetyöskentelyä ja kontaktia, ja näiden pohjalta perusasentoa, sivulletuloa ja seuraamisen alkeita. Kehitämme koiran häiriönsietoa, viretilan hallintaa sekä leikki-intoa. Pyrimme myös harjoittelemaan muitakin lajeissa tarvittavia taitoja aikataulun sallimissa rajoissa. Kurssi sopii kaikenikäisille, niin pennuille kuin aikuisillekin. Aiempia opintoja ei vaadita.

Rally-tokon jatkokurssi ALO-AVO

5 harjoituskertaa, hinta 134e
Harjoitukset torstaisin 17.11.-15.12. klo 18.-18.50 ilmoittaudu

Rallyn jatkokurssi koirakoille, joille alokasluokan tehtäväkyltit ovat jo melko tuttuja. Kurssilla sujuvoitetaan alokasluokan liikkeitä ja tutustutaan avoimenluokan tehtäviin.
Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

 

Rallya monella tapaa -kurssi

7 harjoituskertaa, hinta 185€
harjoitukset keskiviikkoisin 2.11.-14.12. klo 17.30-18.20 ilmoittaudu

Rallya monella tapaa -kurssi on mielenvirkistykseksi ja hauskaksi yhteispuuhaksi tarkoitettu kurssi, jolla harjoitellaan Rally Nordic -kylttitehtäviä sekä Rally Freestyle Elements -tehtäviä ja pieniä ratoja. Kurssi on suunnattu koirakoille, jotka osaavat melko sujuvasti "perinteisen" rally-tokon kylttitehtävät ja joilla on sekä vasemman että oikean puolen seuraaminen hallussa.

Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

 

Perusasento ja sivulletulo -lyhytkurssi

3 harjoituskertaa, hinta 75e
Harjoitukset joka toinen sunnuntai: 13.11., 27.11. ja 11.12. klo 12.-12.50 ilmoittaudu

 

Nimensä mukaisesti kurssilla harjoitellaan katsekontaktia, sivulletuloa ja perusasentoa. Näihin liittyen tehdään erilaisia kehonhallinta- ja takapäänkäyttöharjoituksia. Kurssi sopii esimerkiksi koirakoille, joilla on aikomus alkaa harrastaa tottelevaisuuskokeita tai rally-tokoa. Kurssi soveltuu hyvin myös esim. koirakoille, jotka haluavat aloittaa oikean puolen liikkeiden harjoittelun rally-tokossa.

Kurssi sopii kaikenikäisille koirille, kunhan oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen (naksutinkoulutus) perusteet ovat entuudestaan tuttuja. Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.