Rally-tokon alkeiskurssi

10 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 204e

harjoitukset sunnuntaisin 6.10.-15.12. klo 18.-18.50 (ei tuntia 27.10.) ilmoittaudu
harjoitukset keskiviikkoisin 9.10.-11.12. klo 19.30.-20.20 ilmoittaudu YKSI VAPAA PAIKKA

 

Rally-toko on uudehko, mukava harrastus! Lajissa suoritetaan erilaisia pieniä tottelevaisuusliikkeitä radan muodossa. Rally on mainio tapa parantaa kontaktia koiran kanssa sekä antaa sille aivojumppa uusien opittavien asioiden muodossa! Samalla myös perustottelevaisuus paranee. Alkeiskurssilla harjoittelemme rallyn alokasluokan kylttejä sekä tutustumme lajin sääntöihin.

Rally-tokon alkeiskurssi sopii kaikenikäisille koirille, kunhan oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet ovat entuudestaan tuttuja. Mikäli näissä asioissa on vielä petrattavaa, suosittelemme ensiksi käymään Perustaidot paikoilleen tai Harrastuskoiran pohjataidot -kurssin.

Rally-tokon jatkokurssi

10 harjoituskertaa, hinta 210e
harjoitukset keskiviikkoisin 4.9.-6.11. klo 17.30.-18.20 ilmoittaudu TÄYNNÄ

 

Rally-tokon jatkokurssi koirakoille, jotka osaavat alokasluokan kyltit melko hyvin. Kurssilla hiotaan alokasluokan liikkeitä ja tutustutaan ylempien luokkien kyltteihin osallistujien toiveiden mukaisesti. Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

 

Perusasento ja sivulletulo -lyhytkurssi

3 harjoituskertaa, hinta 68e

harjoitukset lauantaisin 7.-21.9. klo 16.-16.50 ilmoittaudu TÄYNNÄ
harjoitukset tiistaisin 3.-17.12. klo 17.-17.50 ilmoittaudu

 

Nimensä mukaisesti kurssilla harjoitellaan katsekontaktia, sivulletuloa ja perusasentoa. Näihin liittyen tehdään erilaisia kehonhallinta- ja takapäänkäyttöharjoituksia. Kurssi sopii esimerkiksi koirakoille, joilla on aikomus alkaa harrastaa tottelevaisuuskokeita tai rally-tokoa. Kurssi soveltuu hyvin myös esim. koirakoille, jotka haluavat aloittaa oikean puolen liikkeiden harjoittelun rally-tokossa.

Kurssi sopii kaikenikäisille koirille, kunhan oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen (naksutinkoulutus) perusteet ovat entuudestaan tuttuja. Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

Rally FrEe:n tutustumiskurssi

 

Kaksi harjoituskertaa, hinta 65e
harjoitukset kahtena lauantaina 5. ja 12.10. klo 11.30-13.00 ilmoittaudu

 

Rally Freestyle Elements on harrastuslaji, joka yhdistelee koiratanssia ja rally-tokoa. Se on alunperin suunniteltu eräänlaiseksi esikouluksi koiratanssiharrastajille. Tutustumme lajin kylttitehtäviin ja sääntöihin kahden kerran lyhytkurssilla.

Kurssi soveltuu koirakoille, joilla on perustottelevaisuus jo hallussa sekä operantin koulutuksen (naksutinkoulutus) perusteet entuudestaan tuttuja. Ryhmäkoko neljä koirakkoa.