Rally-tokon alkeiskurssi

10 harjoituskertaa, hinta 225e

Harjoitukset torstaisin 10.8.-12.10. klo 18.-18.50 ilmoittaudu
harjoitukset torstaisin 14.9.-16.11. klo 19.-19.50 ilmoittaudu

 

Rally-toko on uudehko, mukava harrastus! Lajissa suoritetaan erilaisia pieniä tottelevaisuusliikkeitä radan muodossa. Rally on mainio tapa parantaa kontaktia koiran kanssa sekä antaa sille aivojumppa uusien opittavien asioiden muodossa! Samalla myös perustottelevaisuus paranee. Alkeiskurssilla harjoittelemme rallyn alokasluokan kylttejä sekä tutustumme lajin sääntöihin.

Rally-tokon alkeiskurssi sopii kaikenikäisille koirille, kunhan oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet ovat entuudestaan tuttuja. Mikäli näissä asioissa on vielä petrattavaa, suosittelemme ensiksi käymään Perustaidot paikoilleen tai Harrastuskoiran pohjataidot -kurssin.

 

Rally-tokon tutustumiskurssi

5 harjoituskertaa, hinta 119e
harjoitukset tiistaisin 27.6.-25.7. klo 19.-19.50 ilmoittaudu

 

Rally-toko on mukava harrastus! Lajissa suoritetaan erilaisia pieniä tottelevaisuusliikkeitä radan muodossa. Rally on mainio tapa parantaa kontaktia koiran kanssa sekä antaa sille aivojumppa uusien opittavien asioiden muodossa! Samalla myös perustottelevaisuus paranee. Tutustumiskurssilla käydään läpi alokasluokan kylttitehtäviä ja tutustutaan hieman lajin sääntöihin.

Rally-tokon tutustumiskurssi sopii kaikenikäisille koirille, kunhan oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet (naksutinkoulutus) ovat entuudestaan tuttuja. Mikäli näissä asioissa on vielä petrattavaa, suosittelemme ensiksi käymään Perustaidot paikoilleen tai Harrastuskoiran pohjataidot -kurssin.

 

Rally-/tokokoiran pohjataidot -kurssi tavoitteellisille

9 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luentotallenne, hinta 203e
harjoitukset joka toinen sunnuntai 27.8.-17.12. klo 11.-11.50 (parilliset viikot) ilmoittaudu

 

Kurssi on suunnattu koirakoille, joiden tulevaisuudensuunnitelmiin kuuluu rally-tokon tai tokon harrastaminen. Kurssilla harjoitellaan mm. kohdetyöskentelyä ja kontaktia, ja näiden pohjalta perusasentoa, sivulletuloa ja seuraamisen alkeita. Kehitämme koiran häiriönsietoa, viretilan hallintaa sekä leikki-intoa. Pyrimme myös harjoittelemaan muitakin lajeissa tarvittavia taitoja aikataulun sallimissa rajoissa.

Tämä ryhmä on suunnattu nimenomaan omistajille, joilla on aikaa ja innostusta harjoitella kurssin tehtäviä tapaamisten välillä. Kurssikerrat ovat kahden viikon välein, jotta asiakkaat ehtivät edistyä harjoituksissa tapaamisten välissä. Kurssi sopii kaikenikäisille, niin pennuille kuin aikuisillekin. Aiempia opintoja ei vaadita.

Rally-tokon ratakurssi ALO-AVO

5 harjoituskertaa, hinta 134e
harjoitukset keskiviikkoisin 9.8.-6.9. klo 17.30-18.20 ilmoittaudu

 

Rallyn ratakurssi koirakoille, joille avoimenluokan tehtävät ovat jo melko tuttuja. Kurssilla keskitytään rataharjoitteluun. Kurssi pidetään ulkona hiekkakentällä Itäkeskuksessa (huonolla säällä sisällä koirakoululla). Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

 

Rally-tokon jatkokurssi AVO-VOI

5 harjoituskertaa, hinta 134e
harjoitukset joka toinen perjantai 18.8.-13.10. klo 20.-20.50 (parittomat viikot) ilmoittaudu

 

Rallyn jatkokurssi koirakoille, joille avoimenluokan tehtäväkyltit ovat jo melko tuttuja. Kurssilla sujuvoitetaan avoimenluokan liikkeitä ja tutustutaan voittajaluokan tehtäviin. Lisäksi harjoitellaan oikean puolen seuraamista ja oikealla puolella suoritettavia tehtäviä. Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

 

 

Rally-tokon jatkokurssi ALO

9 harjoituskertaa, hinta 240e
harjoitukset joka toinen sunnuntai 27.8.-17.12. klo 13.-13.50 (parilliset viikot) ilmoittaudu TÄYNNÄ

 

Rallyn jatkokurssi koirakoille, jotka ovat käyneet alkeiskurssin ja harjoitelleet suurinta osaa alokasluokan kylteistä. Kurssilla sujuvoitetaan aiemmin opittua, opetellaan ylempien luokkien kylttitehtäviä ja tehdään ratatreenejä. Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

BH-kurssi

6 harjoituskertaa, hinta 160€
harjoitukset joka toinen sunnuntai 27.8.-29.10. klo 12.-12.50 (parilliset viikot) ilmoittaudu

 

BH eli käyttäytymiskokeen tarkoituksena on selvittää koiran yhteiskuntakelpoisuus. Koulutustunnuksen (BH) saavuttaneet koirat saavat osallistua palvelus- ja pelastuskoirakokeisiin. BH-koe koostuu tottelevaisuus- ja kaupunkiosuuksista. Käyttäytymiskokeen tottelevaisuusosuus sisältää seuraavat liikkeet: seuraaminen sekä taluttimessa että vapaana, liikkeestä istuminen, liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo sekä paikallaolo. Kurssilla pääpaino on näiden harjoittelussa, mutta myös kaupunkiosuuden taitoja harjoitellaan. Osa harjoituksista voidaan tehdä ulkona.

 

BH-kurssi sopii yli 6kk:n ikäisille koirille, joilla on jo hieman opintoja perustottelevaisuudesta takanaan. Ohjaajalla tulisi olla oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet hallussa. Mikäli näissä asioissa on vielä petrattavaa, suosittelemme ensiksi käymään Perustaidot paikoilleen tai Harrastuskoiran pohjataidot -kurssin.

 

Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.