Rally-tokon alkeiskurssi

10 harjoituskertaa, hinta 225e

Harjoitukset perjantaisin 24.3.-2.6. (ei 7.4.) klo 18.-18.50 ilmoittaudu TÄYNNÄ
harjoitukset perjantaisin ja torstaisin 5.5.-8.6. klo 19.-19.50 ilmoittaudu

 

Rally-toko on uudehko, mukava harrastus! Lajissa suoritetaan erilaisia pieniä tottelevaisuusliikkeitä radan muodossa. Rally on mainio tapa parantaa kontaktia koiran kanssa sekä antaa sille aivojumppa uusien opittavien asioiden muodossa! Samalla myös perustottelevaisuus paranee. Alkeiskurssilla harjoittelemme rallyn alokasluokan kylttejä sekä tutustumme lajin sääntöihin.

Rally-tokon alkeiskurssi sopii kaikenikäisille koirille, kunhan oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet ovat entuudestaan tuttuja. Mikäli näissä asioissa on vielä petrattavaa, suosittelemme ensiksi käymään Perustaidot paikoilleen tai Harrastuskoiran pohjataidot -kurssin.

Rally-tokon jatkokurssi AVO-VOI

5 harjoituskertaa, hinta 133e
Harjoitukset joka toinen keskiviikko 8.3.-3.5. (parilliset viikot) klo 17.30-18.20 ilmoittaudu

Rallyn jatkokurssi koirakoille, joille alokas- ja avoimenluokan tehtäväkyltit ovat jo melko tuttuja. Kurssilla sujuvoitetaan avoimenluokan liikkeitä ja tutustutaan voittajaluokan tehtäviin. Lisäksi harjoitellaan oikean puolen seuraamista ja oikealla puolella suoritettavia tehtäviä.
Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

 

 

Rally-tokon ratakurssi ALO-AVO

6 harjoituskertaa, hinta 160€
harjoitukset keskiviikkoisin 10.5.-14.6. klo 17.30-18.20 ilmoittaudu

Rallyn ratakurssi koirakoille, joille avoimenluokan tehtävät ovat jo melko tuttuja. Kurssilla keskitytään rataharjoitteluun. Kurssi pidetään ulkona hiekkakentällä Itäkeskuksessa (huonolla säällä sisällä koirakoululla). Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

BH-kurssi

6 harjoituskertaa, hinta 160€
harjoitukset joka toinen sunnuntai 2.4.-11.6. (parittomat viikot) klo 13.-13.50 ilmoittaudu YKSI VAPAA PAIKKA

 

BH eli käyttäytymiskokeen tarkoituksena on selvittää koiran yhteiskuntakelpoisuus. Koulutustunnuksen (BH) saavuttaneet koirat saavat osallistua palvelus- ja pelastuskoirakokeisiin. BH-koe koostuu tottelevaisuus- ja kaupunkiosuuksista.
Käyttäytymiskokeen tottelevaisuusosuus sisältää seuraavat liikkeet: seuraaminen sekä taluttimessa että vapaana, liikkeestä istuminen, liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo sekä paikallaolo. Kurssilla pääpaino on näiden harjoittelussa, mutta myös kaupunkiosuuden taitoja harjoitellaan. Osa harjoituksista voidaan tehdä ulkona.

 

BH-kurssi sopii yli 6kk:n ikäisille koirille, joilla on jo hieman opintoja perustottelevaisuudesta takanaan. Ohjaajalla tulisi olla oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet hallussa. Mikäli näissä asioissa on vielä petrattavaa, suosittelemme ensiksi käymään Perustaidot paikoilleen tai Harrastuskoiran pohjataidot -kurssin.

 

Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.