Rally-tokon alkeiskurssi

10 harjoituskertaa, hinta 225e

Harjoitukset torstaisin 4.8.-6.10. klo 18.-18.50 ilmoittaudu TÄYNNÄ
harjoitukset perjantaisin 2.9.-4.11. klo 20.-20.50 ilmoittaudu

 

Rally-toko on uudehko, mukava harrastus! Lajissa suoritetaan erilaisia pieniä tottelevaisuusliikkeitä radan muodossa. Rally on mainio tapa parantaa kontaktia koiran kanssa sekä antaa sille aivojumppa uusien opittavien asioiden muodossa! Samalla myös perustottelevaisuus paranee. Alkeiskurssilla harjoittelemme rallyn alokasluokan kylttejä sekä tutustumme lajin sääntöihin.

Rally-tokon alkeiskurssi sopii kaikenikäisille koirille, kunhan oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet ovat entuudestaan tuttuja. Mikäli näissä asioissa on vielä petrattavaa, suosittelemme ensiksi käymään Perustaidot paikoilleen tai Harrastuskoiran pohjataidot -kurssin.

 

Rally-/tokokoiran pohjataidot -kurssi tavoitteellisille

9 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luentotallenne, hinta 215e
harjoitukset joka toinen sunnuntai 21.8.-11.12. (parittomat viikot) klo 13.-13.50 ilmoittaudu TÄYNNÄ

 

Kurssi on suunnattu koirakoille, joiden tulevaisuudensuunnitelmiin kuuluu rally-tokon tai tokon harrastaminen. Kurssilla harjoitellaan mm. kohdetyöskentelyä ja kontaktia, ja näiden pohjalta perusasentoa, sivulletuloa ja seuraamisen alkeita. Kehitämme koiran häiriönsietoa, viretilan hallintaa sekä leikki-intoa. Pyrimme myös harjoittelemaan muitakin lajeissa tarvittavia taitoja aikataulun sallimissa rajoissa.

Tämä ryhmä on suunnattu nimenomaan omistajille, joilla on aikaa ja innostusta harjoitella kurssin tehtäviä tapaamisten välillä. Kurssikerrat ovat kahden viikon välein, jotta asiakkaat ehtivät edistyä harjoituksissa tapaamisten välissä.

Kurssi sopii kaikenikäisille, niin pennuille kuin aikuisillekin. Aiempia opintoja ei vaadita.

 

Rally-tokon ratatreenit

1 harjoituskerta, hinta 27e
Harjoitukset perjantaina 19.8.


ALO klo 18.-18.50 ilmoittaudu
AVO klo 19.-19.50 ilmoittaudu
VOI klo 20.-20.50 ilmoittaudu

Rataharjoitus kolmessa eri tasoryhmässä Pulttitien toimitiloissa. Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

Rally-tokon ratakurssi ALO

5 harjoituskertaa, hinta 130e
Harjoitukset keskiviikkoisin 3.-31.8. klo 17.30-18.20 ilmoittaudu YKSI VAPAA PAIKKA

Rallyn ratatreenikurssi lähinnä alokasluokan kyltteihin painottuen. Kurssi on suunnattu koirakoille, jotka osaavat jo alokasluokan kylttitehtävät. Harjoitukset pidetään ulkona Itäkeskuksessa.
Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

 

Rally-tokon jatkokurssi ALO-AVO

9 harjoituskertaa, hinta 239e
Harjoitukset joka toinen sunnuntai 21.8.-11.12. (parittomat viikot) klo 11.-11.50 ilmoittaudu TÄYNNÄ

Rallyn jatkokurssi koirakoille, joille alokasluokan tehtäväkyltit ovat jo melko tuttuja. Kurssilla sujuvoitetaan alokasluokan liikkeitä ja tutustutaan avoimenluokan tehtäviin.
Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

 

Rally-tokon jatkokurssi AVO-VOI

7 harjoituskertaa, hinta 185€
Harjoitukset joka toinen maanantai 19.9.-12.12. klo 19.30-20.20 ilmoittaudu YKSI VAPAA PAIKKA

Rallyn jatkokurssi koirakoille, joille alokas- ja avoimenluokan tehtäväkyltit ovat jo melko tuttuja. Kurssilla sujuvoitetaan avoimenluokan liikkeitä ja tutustutaan voittajaluokan tehtäviin. Lisäksi harjoitellaan oikean puolen seuraamista ja oikealla puolella suoritettavia tehtäviä.
Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

BH-kurssi

6 harjoituskertaa, hinta 159€
harjoitukset joka toinen sunnuntai 21.8.-30.10. (parittomat viikot) klo 12.-12.50 ilmoittaudu TÄYNNÄ

 

BH eli käyttäytymiskokeen tarkoituksena on selvittää koiran yhteiskuntakelpoisuus. Koulutustunnuksen (BH) saavuttaneet koirat saavat osallistua palvelus- ja pelastuskoirakokeisiin. BH-koe koostuu tottelevaisuus- ja kaupunkiosuuksista.

Käyttäytymiskokeen tottelevaisuusosuus sisältää seuraavat liikkeet: seuraaminen sekä taluttimessa että vapaana, liikkeestä istuminen, liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo sekä paikallaolo. Kurssilla pääpaino on näiden harjoittelussa, mutta myös kaupunkiosuuden taitoja harjoitellaan. Osa harjoituksista voidaan tehdä ulkona.

BH-kurssi sopii yli 6kk:n ikäisille koirille, joilla on jo hieman opintoja perustottelevaisuudesta takanaan. Ohjaajalla tulisi olla oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet hallussa. Mikäli näissä asioissa on vielä petrattavaa, suosittelemme ensiksi käymään Perustaidot paikoilleen tai Harrastuskoiran pohjataidot -kurssin.

Ryhmäkoko max. 4 koirakkoa.