Rally-tokon alkeiskurssi

10 harjoituskertaa, hinta 225e

Harjoitukset perjantaisin 16.2.-26.4. klo 19.-19.50 (ei tuntia 29.3.) ilmoittaudu TÄYNNÄ
harjoitukset torstaisin 21.3.-30.5. (ei 28.3.) klo 18.-18.50 ilmoittaudu TÄYNNÄ

 

Rally-toko on uudehko, mukava harrastus! Lajissa suoritetaan erilaisia pieniä tottelevaisuusliikkeitä radan muodossa. Rally on mainio tapa parantaa kontaktia koiran kanssa sekä antaa sille aivojumppa uusien opittavien asioiden muodossa! Samalla myös perustottelevaisuus paranee. Alkeiskurssilla harjoittelemme rallyn alokasluokan kylttejä sekä tutustumme lajin sääntöihin.

Rally-tokon alkeiskurssi sopii kaikenikäisille koirille, kunhan oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet ovat entuudestaan tuttuja. Mikäli näissä asioissa on vielä petrattavaa, suosittelemme ensiksi käymään Perustaidot paikoilleen tai Harrastuskoiran pohjataidot -kurssin.

 

 

Rally-/tokokoiran pohjataidot -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luentotallenne, hinta 129e
harjoitukset keskiviikkoisin 24.4.-29.5. (ei 1.5.) klo 17.30-18.20 ilmoittaudu

 

Kurssi on suunnattu koirakoille, joiden tulevaisuudensuunnitelmiin kuuluu rally-tokon tai tokon harrastaminen. Kurssilla harjoitellaan mm. kohdetyöskentelyä ja kontaktia, ja näiden pohjalta perusasentoa, sivulletuloa ja seuraamisen alkeita. Kehitämme koiran häiriönsietoa, viretilan hallintaa sekä leikki-intoa. Pyrimme myös harjoittelemaan muitakin lajeissa tarvittavia taitoja aikataulun sallimissa rajoissa.

Kurssi sopii kaikenikäisille, niin pennuille kuin aikuisillekin. Aiempia opintoja ei vaadita.

 

Rally-tokon jatkokurssi ALO

10 harjoituskertaa, hinta 265e
harjoitukset torstaisin 21.3.-30.5. (ei 28.3.) klo 20.-20.50 ilmoittaudu YKSI VAPAA PAIKKA

 

Rallyn jatkokurssi koirakoille, jotka ovat käyneet alkeiskurssin ja harjoitelleet suurinta osaa alokasluokan kylteistä. Kurssilla sujuvoitetaan aiemmin opittua, opetellaan uusia kylttitehtäviä ja tehdään ratatreenejä. Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

 

 

Rally-tokon jatkokurssi ALO-AVO

5 harjoituskertaa, hinta 135e
harjoitukset perjantaisin 3.-31.5. klo 19.-19.50 ilmoittaudu

Rallyn jatkokurssi koirakoille, jotka ovat käyneet alkeis- ja jatkokurssit ja joille alokasluokan tehtävät ovat jo tuttuja. Kurssilla sujuvoitetaan aiemmin opittua, opetellaan uusia kylttitehtäviä ja tehdään ratatreenejä. Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

 

BH-kurssi

6 harjoituskertaa, hinta 160€
harjoitukset joka toinen sunnuntai 24.3.-2.6. klo 14.-14.50 (parilliset viikot) ilmoittaudu

 

 

BH eli käyttäytymiskokeen tarkoituksena on selvittää koiran yhteiskuntakelpoisuus. Koulutustunnuksen (BH) saavuttaneet koirat saavat osallistua palvelus- ja pelastuskoirakokeisiin. BH-koe koostuu tottelevaisuus- ja kaupunkiosuuksista.

Käyttäytymiskokeen tottelevaisuusosuus sisältää seuraavat liikkeet: seuraaminen sekä taluttimessa että vapaana, liikkeestä istuminen, liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo sekä paikallaolo. Kurssilla pääpaino on näiden harjoittelussa, mutta myös kaupunkiosuuden taitoja harjoitellaan. Osa harjoituksista voidaan tehdä ulkona.

 

BH-kurssi sopii yli 6kk:n ikäisille koirille, joilla on jo hieman opintoja perustottelevaisuudesta takanaan. Ohjaajalla tulisi olla oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet hallussa. Mikäli näissä asioissa on vielä petrattavaa, suosittelemme ensiksi käymään Perustaidot paikoilleen tai Harrastuskoiran pohjataidot -kurssin. Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.