SMARTDOG, koirien kognitiotestaus

SmartDOG-testeillä kartoitetaan koirasi vahvuuksia ja ominaisuuksia, joihin koulutuksessa ja arjessa kannattaa kiinnittää huomiota. Testit ovat hauskoja ruuanetsintäpelejä. Koiran tarvitsee vain olla halukas syömään makupaloja testitilanteessa – koulutusta tai tottelevaisuutta ei vaadita. Kaikenrotuiset, myös monirotuiset, koirat ovat tervetulleita kaikkiin testeihin!

kuva
kuva3

SmartDOG-pentutesti on noin 4-7 kk:n ikäisille pennuille tarkoitettu testi, jossa selvitetään pennun ominaisuuksia: sen ongelmaratkaisukykyä, impulsiivisuutta ja eleidenlukukykyä. Aikuisille koirille suunnattu kognitio-testi pitää sisällään edellä mainittujen osioiden lisäksi mm. loogisen päättelyn ja muistia testaavan osion. Testeissä tulee näiden lisäksi esiin myös esim. koiran keskittymiskyky, ja kyky sietää epäonnistumisia - asiat, jotka on tärkeä huomioida koulutuksessa ja kasvatuksessa.

Lisäksi tarjolla on lyhyempi Pieni persoonallisuusarvio -testi sekä toiseksi testiksi suositeltu oppimisnopeustesti.

Lisätietoja testeistä: https://www.smartdog.fi/smartdog-testivalikoima/

kuva2
Raita mahdoton

Testien taustalla on uusin tutkittu tieto koirista ja ne perustuvat koirien kognitiotutkimuksessa käytettyihin menetelmiin. Koirakoulu Masseterissa Helsingissä testaajana toimii smartDOG-lisenssitestaaja, eläintenkouluttaja (eat) Liisa Tikka.

Voit varata ajan testiin nettiajanvarauksen kautta: https://vello.fi/smartdog/

 

POP UP -testit
Jos haluat järjestää POP UP -testin muualla Suomessa tai varata testipäivän omalle ryhmällesi, ota yhteyttä liisa@masseter.fi.

namikone
ele