Perustaidot paikoilleen -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento (tallenne), hinta 119e

Harjoitukset torstaisin 5.8.-2.9. klo 19.-19.50 ilmoittaudu TÄYNNÄ
harjoitukset keskiviikkoisin 1.-29.9. klo 18.-18.50 (ulkokurssi) ilmoittaudu

 

Oppimisen ja opettamisen perustaitoihin sekä arkitottelevaisuuden keskeisimpiin asioihin keskittyvä kurssi. Kurssilla harjoitellaan kontaktia, hihnakäytöstä, luoksetuloa sekä erilaisia itsehillintään liittyviä asioita.

Kurssi sopii sekä pennuille että nuorille tai aikuisille koirille, joilla on vielä arjen taitojen opettelu kesken. Kurssi EI sovellu remmirähjääjille! Rähisijöille suosittelemme ohitus- tai tarkkiskurssia. Ota yhteyttä, jos et tiedä mille kurssille ilmoittautua, niin mietitään yhdessä!

 

Hihnakäytös ja luoksetulo -kurssi

4 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luentotallenne, hinta 100e
harjoitukset keskiviikkoisin 4.8.-25.8. klo 18.-18.50 (ulkokurssi) ilmoittaudu

 

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luentotallenne, hinta 119e

Harjoitukset perjantaisin 6.8.-3.9. klo 17.-17.50 ilmoittaudu
harjoitukset lauantaisin 14.8.-11.9. klo 11.-11.50 ilmoittaudu
harjoitukset lauantaisin 18.9.-16.10. klo 11.-11.50 ilmoittaudu

 

Hihnakäytöskurssi sopii koirille, joilla on hankaluuksia erilaisten asioiden ohittamisessa tai jotka vetävät taluttimessa. Kurssilla harjoitellaan mm. vetämättä kävelyä, kontaktia sekä ohitustilanteita niin toisten koirakoiden kuin muiden häiriöiden avulla. Lisäksi treenataa luoksetuloa hankalissakin tilanteissa. Osa harjoituksista saatetaan pitää ulkona sään salliessa.

Kurssi sopii myös pennuille ongelmien ennaltaehkäisyyn! HUOM! Hihnakäytöskurssi EI sovellu remmirähjääjille! Rähisijöille suosittelemme ohitus- tai tarkkiskurssia. Ota yhteyttä, jos et tiedä mille kurssille ilmoittautua, niin mietitään yhdessä!

 

Rauhoittumisen ABC -kurssi

3 harjoituskertaa, hinta 75e
harjoitukset lauantaisin 18.9.-2.10. klo 12.-12.50 ilmoittaudu

 

Rauhoittumisen ABC -kurssilla harjoitellaan itsehillintää ja rauhoittumista monella tapaa. Pääpaino harjoituksissa on rauhallisesti odottamisella ja taukokäytöksellä. Lisäksi harjoitellaan viretilan nostamista ja laskemista sekä luodaan työkaluja kiihtyvän koiran rauhoittamiseksi.

Kurssi sopii kaikenikäisille koirille, kunhan oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen (naksutinkoulutus) perusteet ovat entuudestaan tuttuja. Kurssi toteutetaan ryhmäkoulutuksena, joten koiran tulee pystyä olemaan samassa tilassa muiden koirien kanssa. Kurssi EI sovellu remmirähjääjille! Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

Tervehtiminen sujuvaksi -kurssi

4 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento (tallenne), hinta 100e
Harjoitukset torstaisin 5.8.-26.8. klo 20.-20.50 ilmoittaudu

 

Kurssilla keskitytään harjoittelemaan vieraiden ihmisten turvallista ja hillittyä tervehtimistä ja kohtaamista. Teemme erilaisia harjoitteita osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan: treenaamme esimerkiksi näyttelytilanteita ja tokon luoksepäästävyyttä.

Kurssi sopii myös pennuille ongelmien ennaltaehkäisyyn!

Häiriöherkkien perustaidot -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luentotallenne, hinta 128e

Harjoitukset lauantaisin 14.8.-11.9. klo 12.-12.50 ilmoittaudu
harjoitukset perjantaisin 10.9.-8.10. klo 20.-20.50 ilmoittaudu

 

Häiriöherkkien perustaidot -kurssi on eräänlainen välimuoto ns. tavallisesta perustaidot paikoilleen -kurssista ja tarkkiskurssista. Häiriöherkkien kurssi on suunnattu koirille, joiden on vaikea keskittyä toisten koirien läsnäollessa lähinnä siksi, että ovat ns. ylisosiaalisia. Mahdollisesti koiralla voi olla myös muunlaisia keskittymisvaikeuksia.

Kurssilla harjoitellaan keskittymistä helpottavia tehtäviä ja erilaisia palkitsemiskeinoja koiran motivoimiseksi. Lisäksi harjoitellaan kontaktia, rauhoittumista, hihnakäytöstä sekä erilaisia itsehillintään liittyviä asioita. Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

HUOM! Jos koirasi pelkää toisia koiria tai ihmisiä ja esim. rähisee, on tarkkiskurssi parempi vaihtoehto.Ota yhteyttä, jos et tiedä mille kurssille ilmoittautua, niin mietitään yhdessä!

 

 

Arkitokon jatkokurssi

10 harjoituskertaa, hinta 200e
harjoitukset perjantaisin 6.8.-8.10. klo 19.-19.50 ilmoittaudu

8 harjoituskertaa, hinta 160e
harjoitukset joka toinen torstai 9.9.-16.12. klo 20.-20.50 ilmoittaudu

 

Kurssi koirakoille, joilla on intoa ja tarvetta jatkaa treenejä esim. pentukurssin jälkeen. Kurssilla tehdään erilaisia arkitottelevaisuusharjoituksia häiriöiden alla asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Kurssi sopii koirakoille, joille oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet (naksutinkoulutus) ovat entuudestaan tuttuja. Kurssi sopii jatkokurssiksi esim. Kiva Koirakansalainen -pentukurssin tai Perustaidot paikoilleen -kurssin jälkeen.