Perustaidot paikoilleen -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento (tallenne), hinta 119e

Harjoitukset perjantaisin 8.1.-5.2. klo 17.-17.50 ilmoittaudu
harjoitukset sunnuntaisin 10.1.-7.2. klo 10.-10.50 ilmoittaudu
harjoitukset torstaisin 11.2.-11.3. klo 18.-18.50 ilmoittaudu
harjoitukset sunnuntaisin 14.2.-14.3. klo 11.-11.50 ilmoittaudu

 

Oppimisen ja opettamisen perustaitoihin sekä arkitottelevaisuuden keskeisimpiin asioihin keskittyvä kurssi. Kurssilla harjoitellaan kontaktia, hihnakäytöstä, luoksetuloa sekä erilaisia itsehillintään liittyviä asioita.

Kurssi sopii sekä pennuille että nuorille tai aikuisille koirille, joilla on vielä arjen taitojen opettelu kesken. Kurssi EI sovellu remmirähjääjille! Rähisijöille suosittelemme ohitus- tai tarkkiskurssia. Ota yhteyttä, jos et tiedä mille kurssille ilmoittautua, niin mietitään yhdessä!

 

 

Hihnakäytös ja luoksetulo -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 129e
Harjoitukset sunnuntaisin 10.1.-7.2. klo 11.-11.50 ilmoittaudu

 

Hihnakäytöskurssi sopii koirille, joilla on hankaluuksia erilaisten asioiden ohittamisessa tai jotka vetävät taluttimessa. Kurssilla harjoitellaan mm. vetämättä kävelyä, kontaktia sekä ohitustilanteita niin toisten koirakoiden kuin muiden häiriöiden avulla. Lisäksi treenataa luoksetuloa hankalissakin tilanteissa. Osa harjoituksista voidaan pitää sään salliessa ulkona.

Max. neljän koiran ryhmä. Kurssi sopii myös pennuille ongelmien ennaltaehkäisyyn!


HUOM! Hihnakäytöskurssi EI sovellu remmirähjääjille! Rähisijöille suosittelemme ohitus- tai tarkkiskurssia. Ota yhteyttä, jos et tiedä mille kurssille ilmoittautua, niin mietitään yhdessä!

 

 

Arkitokon jatkokurssi

8 harjoituskertaa, hinta 168e
harjoitukset joka toinen torstai 7.1.-15.4. klo 19.-19.50 (parittomat viikot) ilmoittaudu

Kurssi koirakoille, joilla on intoa ja tarvetta jatkaa treenejä esim. pentukurssin jälkeen. Kurssilla tehdään erilaisia arkitottelevaisuusharjoituksia häiriöiden alla asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Kurssi sopii koirakoille, joille oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet (naksutinkoulutus) ovat entuudestaan tuttuja. Kurssi sopii jatkokurssiksi esim. Kiva Koirakansalainen -pentukurssin tai Perustaidot paikoilleen -kurssin jälkeen.

Käsittely ja tervehtiminen -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento (tallenne), hinta 119e

Harjoitukset torstaisin 7.1.-4.2. klo 18.-18.50 ilmoittaudu
harjoitukset sunnuntaisin 14.2.-14.3. klo 12.-12.50 ilmoittaudu

 

Kurssilla keskitytään harjoittelemaan vieraiden ihmisten turvallista ja hillittyä tervehtimistä, erilaisia hoitotoimenpiteitä ja muuta käsittelyä. Teemme erilaisia harjoitteita osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan: treenaamme esimerkiksi näyttelytilanteita ja tokon luoksepäästävyyttä.

Kurssi sopii myös pennuille ongelmien ennaltaehkäisyyn!