Perustaidot paikoilleen -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento (tallenne), hinta 119e

Harjoitukset lauantaisin 8.5.-5.6. klo 11.-11.50 ilmoittaudu TÄYNNÄ
harjoitukset keskiviikkoisin 19.5.-16.6. klo 18.-18.50 (ulkokurssi) ilmoittaudu
harjoitukset torstaisin 17.6.-15.7. klo 17.-17.50 ilmoittaudu

 

Oppimisen ja opettamisen perustaitoihin sekä arkitottelevaisuuden keskeisimpiin asioihin keskittyvä kurssi. Kurssilla harjoitellaan kontaktia, hihnakäytöstä, luoksetuloa sekä erilaisia itsehillintään liittyviä asioita.

Kurssi sopii sekä pennuille että nuorille tai aikuisille koirille, joilla on vielä arjen taitojen opettelu kesken. Kurssi EI sovellu remmirähjääjille! Rähisijöille suosittelemme ohitus- tai tarkkiskurssia. Ota yhteyttä, jos et tiedä mille kurssille ilmoittautua, niin mietitään yhdessä!

 

Hihnakäytös ja luoksetulo -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luentotallenne, hinta 119e

Harjoitukset lauantaisin 8.5.-5.6. klo 12.-12.50 ilmoittaudu TÄYNNÄ
harjoitukset torstaisin 27.5.-24.6. klo 20.-20.50 ilmoittaudu

4 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luentotallenne, hinta 99e
harjoitukset keskiviikkoisin 23.6.-14.7. klo 18.-18.50 (ulkokurssi) ilmoittaudu

 

Hihnakäytöskurssi sopii koirille, joilla on hankaluuksia erilaisten asioiden ohittamisessa tai jotka vetävät taluttimessa. Kurssilla harjoitellaan mm. vetämättä kävelyä, kontaktia sekä ohitustilanteita niin toisten koirakoiden kuin muiden häiriöiden avulla. Lisäksi treenataa luoksetuloa hankalissakin tilanteissa. Osa harjoituksista saatetaan pitää ulkona sään salliessa.

Kurssi sopii myös pennuille ongelmien ennaltaehkäisyyn! HUOM! Hihnakäytöskurssi EI sovellu remmirähjääjille! Rähisijöille suosittelemme ohitus- tai tarkkiskurssia. Ota yhteyttä, jos et tiedä mille kurssille ilmoittautua, niin mietitään yhdessä!

 

Rauhoittumisen ABC -kurssi

3 harjoituskertaa, hinta 75e
Harjoitukset torstaisin 1.-15.7. klo 19.-19.50 ilmoittaudu

 

Rauhoittumisen ABC -kurssilla harjoitellaan itsehillintää ja rauhoittumista monella tapaa. Pääpaino harjoituksissa on rauhallisesti odottamisella ja taukokäytöksellä. Lisäksi harjoitellaan viretilan nostamista ja laskemista sekä luodaan työkaluja kiihtyvän koiran rauhoittamiseksi.

Kurssi sopii kaikenikäisille koirille, kunhan oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen (naksutinkoulutus) perusteet ovat entuudestaan tuttuja. Kurssi toteutetaan ryhmäkoulutuksena, joten koiran tulee pystyä olemaan samassa tilassa muiden koirien kanssa. Kurssi EI sovellu remmirähjääjille! Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

Käsittely ja tervehtiminen -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento (tallenne), hinta 119e
Harjoitukset torstaisin 22.4.-20.5. klo 18.-18.50 ilmoittaudu TÄYNNÄ

 

Kurssilla keskitytään harjoittelemaan vieraiden ihmisten turvallista ja hillittyä tervehtimistä, erilaisia hoitotoimenpiteitä ja muuta käsittelyä. Teemme erilaisia harjoitteita osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan: treenaamme esimerkiksi näyttelytilanteita ja tokon luoksepäästävyyttä.

Kurssi sopii myös pennuille ongelmien ennaltaehkäisyyn!