Perustaidot paikoilleen -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento (tallenne), hinta 119e

Harjoitukset keskiviikkoisin 1.-29.9. klo 18.-18.50 (ulkokurssi) ilmoittaudu TÄYNNÄ

Harjoitukset perjantaisin 15.10.-12.11. klo 20.-20.50 ilmoittaudu
harjoitukset torstaisin 18.11.-16.12. klo 17.-17.50 ilmoittaudu
harjoitukset sunnuntaisin 21.11.-19.12. klo 17.-17.50 ilmoittaudu

 

Oppimisen ja opettamisen perustaitoihin sekä arkitottelevaisuuden keskeisimpiin asioihin keskittyvä kurssi. Kurssilla harjoitellaan kontaktia, hihnakäytöstä, luoksetuloa sekä erilaisia itsehillintään liittyviä asioita.

Kurssi sopii sekä pennuille että nuorille tai aikuisille koirille, joilla on vielä arjen taitojen opettelu kesken. Kurssi EI sovellu remmirähjääjille! Rähisijöille suosittelemme ohitus- tai tarkkiskurssia. Ota yhteyttä, jos et tiedä mille kurssille ilmoittautua, niin mietitään yhdessä!

 

Hihnakäytös ja luoksetulo -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luentotallenne, hinta 119e
harjoitukset lauantaisin 18.9.-16.10. klo 11.-11.50 ilmoittaudu TÄYNNÄ

 

Hihnakäytöskurssi sopii koirille, joilla on hankaluuksia erilaisten asioiden ohittamisessa tai jotka vetävät taluttimessa. Kurssilla harjoitellaan mm. vetämättä kävelyä, kontaktia sekä ohitustilanteita niin toisten koirakoiden kuin muiden häiriöiden avulla. Lisäksi treenataa luoksetuloa hankalissakin tilanteissa. Osa harjoituksista saatetaan pitää ulkona sään salliessa.

Kurssi sopii myös pennuille ongelmien ennaltaehkäisyyn! HUOM! Hihnakäytöskurssi EI sovellu remmirähjääjille! Rähisijöille suosittelemme ohitus- tai tarkkiskurssia. Ota yhteyttä, jos et tiedä mille kurssille ilmoittautua, niin mietitään yhdessä!

 

Rauhoittumisen ABC -kurssi

3 harjoituskertaa, hinta 75e

Harjoitukset lauantaisin 18.9.-2.10. klo 12.-12.50 ilmoittaudu
harjoitukset lauantaisin 30.10.-13.11. klo 12.-12.50 ilmoittaudu

 

Rauhoittumisen ABC -kurssilla harjoitellaan itsehillintää ja rauhoittumista monella tapaa. Pääpaino harjoituksissa on rauhallisesti odottamisella ja taukokäytöksellä. Lisäksi harjoitellaan viretilan nostamista ja laskemista sekä luodaan työkaluja kiihtyvän koiran rauhoittamiseksi.

Kurssi sopii kaikenikäisille koirille, kunhan oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen (naksutinkoulutus) perusteet ovat entuudestaan tuttuja. Kurssi toteutetaan ryhmäkoulutuksena, joten koiran tulee pystyä olemaan samassa tilassa muiden koirien kanssa. Kurssi EI sovellu remmirähjääjille! Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

Tervehtiminen sujuvaksi -kurssi

4 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento (tallenne), hinta 100e
Harjoitukset perjantaisin 19.11.-10.12. klo 17.-17.50 ilmoittaudu

 

Kurssilla keskitytään harjoittelemaan vieraiden ihmisten turvallista ja hillittyä tervehtimistä ja kohtaamista. Teemme erilaisia harjoitteita osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan: treenaamme esimerkiksi näyttelytilanteita ja tokon luoksepäästävyyttä.

Kurssi sopii myös pennuille ongelmien ennaltaehkäisyyn!

 

Häiriöherkkien perustaidot -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luentotallenne, hinta 128e

Harjoitukset perjantaisin 10.9.-8.10. klo 20.-20.50 ilmoittaudu YKSI VAPAA PAIKKA
harjoitukset lauantaisin 20.11.-18.12. klo 12.-12.50 ilmoittaudu

 

Häiriöherkkien perustaidot -kurssi on eräänlainen välimuoto ns. tavallisesta perustaidot paikoilleen -kurssista ja tarkkiskurssista. Häiriöherkkien kurssi on suunnattu koirille, joiden on vaikea keskittyä toisten koirien läsnäollessa lähinnä siksi, että ovat ns. ylisosiaalisia. Mahdollisesti koiralla voi olla myös muunlaisia keskittymisvaikeuksia.

Kurssilla harjoitellaan keskittymistä helpottavia tehtäviä ja erilaisia palkitsemiskeinoja koiran motivoimiseksi. Lisäksi harjoitellaan kontaktia, rauhoittumista, hihnakäytöstä sekä erilaisia itsehillintään liittyviä asioita. Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

HUOM! Jos koirasi pelkää toisia koiria tai ihmisiä ja esim. rähisee, on tarkkiskurssi parempi vaihtoehto.Ota yhteyttä, jos et tiedä mille kurssille ilmoittautua, niin mietitään yhdessä!