Tarkkiskurssit

Tarkkiskurssit on suunnattu aroille ja epävarmoille koirille, tai koirille, joilla on vaikeuksia työskennellä muiden koirien tai ihmisten läsnäollessa. Tarkkis on suunnattu koirille, jotka eivät pysty osallistumaan ns. tavallisiin ryhmäkoulutuksiin käytöksensä vuoksi. Tarkkiskurssilla harjoitukset toteutetaan neljän koiran pienryhmässä ja koirien välillä käytetään näköesteitä.

Tarkkiskurssilla harjoitellaan perustottelevaisuutta, itsehillintää ja hallintaa kunkin koiran oman tason mukaisesti. Kurssilla tehdään itsetuntoa ja oma-aloitteisuutta parantavia harjoitteita sekä työstetään mahdollisia ongelmakäytöksiä, kuten toisten koirien tai ihmisten kohtaamista. Kurssilla koiria siedätetään erilaisiin häiriöihin ja opetetaan niitä rentoutumaan. Pidemmän artikkelin tarkkiskursseista voit lukea täältä.

 

10 harjoituskertaa (1. kerta ilman koiria) ja koulutuksen perusteet -luento (tallenne), hinta 240e

Seuraavat tarkkiskurssit alkavat elokuussa.

Ohitukset käytännössä -kurssi

4 harjoituskertaa, hinta 95e
harjoitukset perjantaisin 7.-28.5. klo 20.-20.45 ilmoittaudu

 

Ohitusharjoituksia pienryhmässä (max. neljä koirakkoa). Kurssi on tarkoitettu koirakoille, joilla on jo aiemmilta kursseilta (esim. tarkkiskurssi) saadut valmiudet melko itsenäiseen harjoitteluun.

Harjoitukset ulkona Roihupellon alueella.

Ohituskurssi


5 harjoituskertaa ja Hihnakäytöksen ABC -luentotallenne, hinta 170e

5 harjoituskertaa, koulutuksen perusteet -luentotallenne, Hihnakäytöksen ABC -luentotallenne ja yksi yksityiskoulutuskerta á 30min, hinta 230e

 

Ohitusharjoitukset keskiviikkoisin 21.4.-19.5. alk. klo 18 (tai asiakkaiden ehtiessä aiemminkin); mahdollinen yksityiskoulutus keskiviikkona 14.4. ilmoittaudu TÄYNNÄ

Ohituskurssi koirille, jotka suhtautuvat toisiin koiriin pelokkaasti ja/tai aggressiivisesti tai turhautuvat, jos eivät pääse tervehtimään vastaantulijaa. Kurssilla harjoitellaan toisten koirien kohtaamista rauhallisesti.

Kurssilaisella on omaa harjoitusaikaa noin 25 minuuttia per kerta. Aikataulu sovitaan etukäteen, joten kenenkään ei tarvitse odotella paikalla tuntikausia.

Harjoitukset pidetään ulkona ja harjoituspaikka vaihtelee. Harjoituspaikkojen keskeisen sijainnin vuoksi emme suosittele kurssia koirille, jotka reagoivat voimakkaasti vieraisiin ihmisiin ja/tai autoihin, pyöriin ja muuhun liikkuvaan.

Kouluttajina Liisa Pennanen ja Heli Roivas.

 

HUOM! Pelkät ohitusharjoitukset on tarkoitettu koirakoille, joilla on aiempia käyntejä koirakoulu Masseterissa esim. tarkkiskurssin tai yksityiskoulutuksen tiimoilta. Jos et ole ollut asiakkaanamme aiemmin, valitse paketti, johon kuuluu myös yksityistunti.