Tarkkiskurssit

Tarkkiskurssit on suunnattu aroille ja epävarmoille koirille, tai koirille, joilla on vaikeuksia työskennellä muiden koirien tai ihmisten läsnäollessa. Tarkkis on suunnattu koirille, jotka eivät pysty osallistumaan ns. tavallisiin ryhmäkoulutuksiin käytöksensä vuoksi. Tarkkiskurssilla harjoitukset toteutetaan neljän koiran pienryhmässä ja koirien välillä käytetään näköesteitä.

Tarkkiskurssilla harjoitellaan perustottelevaisuutta, itsehillintää ja hallintaa kunkin koiran oman tason mukaisesti. Kurssilla tehdään itsetuntoa ja oma-aloitteisuutta parantavia harjoitteita sekä työstetään mahdollisia ongelmakäytöksiä, kuten toisten koirien tai ihmisten kohtaamista. Kurssilla koiria siedätetään erilaisiin häiriöihin ja opetetaan niitä rentoutumaan. Pidemmän artikkelin tarkkiskursseista voit lukea täältä.

 

10 harjoituskertaa (1. kerta ilman koiria) ja koulutuksen perusteet -luentotallenne sekä erillinen webinaaritallenne, hinta 285e

Harjoitukset maanantaisin 5.8.-7.10 klo 20.40-21.30 ilmoittaudu
harjoitukset lauantaisin 10.8.-12.10. klo 10.-10.50 ilmoittaudu
harjoitukset keskiviikkoisin 18.9.-27.11. klo 20.30-21.20 (ei tuntia 25.9.) ilmoittaudu

Tarkkiksen jatko: koirakohtaamiset ja ohitukset käytännössä

Yksi harjoituskerta noin 40min, hinta 24e
harjoitukset keskiviikkoisin 7.8.-4.9. klo 20.40-21.20 ilmoittaudu

 

Tarkkiskurssin tai yksityiskoulutuksessa käyneille suunnattuja ryhmätreenejä, jossa harjoitellaan toisten koirien lähellä toimimista ja lähestymistä ulkona. Kerrat ostettavissa erikseen, jotta ryhmissä on eri viikoilla eri koiria. Treenit soveltuvat koirakoille, joilla on jo riittävät taidot melko itsenäiseen harjoitteluun. Koiran tulisi pystyä kohtaamaan vieraita koiria noin 10 metrin etäisyydellä. 

Neljän koiran pienryhmä; ulkotreenit Roihupellon alueella. Vilkkaan ympäristön vuoksi emme suosittele treenejä koirille, jotka reagoivat voimakkaasti esim. autoihin tai vieraisiin ihmisiin. 

 

Rally-tokon jatkokurssi tarkkiksille

5 harjoituskertaa, hinta 138e
harjoitukset joka toinen maanantai 12.8.-7.10. klo 19.35-20.25 ilmoittaudu TÄYNNÄ

 

Rally-tokon jatkokurssi koirakoille, jotka ovat jo käyneet alkeiskurssin ja hallitsevat suurimman osan alokasluokan liikkeistä. Jatkokurssilla sujuvoitetaan aiemmin opittua, harjoitellaan ratapätkiä ja treenataan myös ylempien luokkien kylttitehtäviä.

Tämä rally-tokon alkeiskurssi on suunnattu koirakoille, jotka ovat aiemmin käyneet tarkkiskurssin tai jonkun muun kurssin Masseterissa. Jos olet epävarma soveltuuko koirasi kurssille, kysy asiaa etukäteen!