Tarkkiskurssit

Tarkkiskurssit on suunnattu aroille ja epävarmoille koirille, tai koirille, joilla on vaikeuksia työskennellä muiden koirien tai ihmisten läsnäollessa. Tarkkis on suunnattu koirille, jotka eivät pysty osallistumaan ns. tavallisiin ryhmäkoulutuksiin käytöksensä vuoksi. Tarkkiskurssilla harjoitukset toteutetaan neljän koiran pienryhmässä ja koirien välillä käytetään näköesteitä.

Tarkkiskurssilla harjoitellaan perustottelevaisuutta, itsehillintää ja hallintaa kunkin koiran oman tason mukaisesti. Kurssilla tehdään itsetuntoa ja oma-aloitteisuutta parantavia harjoitteita sekä työstetään mahdollisia ongelmakäytöksiä, kuten toisten koirien tai ihmisten kohtaamista. Kurssilla koiria siedätetään erilaisiin häiriöihin ja opetetaan niitä rentoutumaan. Pidemmän artikkelin tarkkiskursseista voit lukea täältä.

 

10 harjoituskertaa (1. kerta ilman koiria) ja koulutuksen perusteet -luentotallenne sekä erillinen webinaaritallenne, hinta 280e

Harjoitukset keskiviikkoisin 20.3.-29.5. (ei 1.5.) klo 20.30-21.20 ilmoittaudu TÄYNNÄ
harjoitukset lauantaisin 23.3.-1.6. (ei 30.3.) klo 10.-10.50 ilmoittaudu TÄYNNÄ
harjoitukset maanantaisin 8.4.-10.6. klo 20.40-21.30 ilmoittaudu TÄYNNÄ

Tarkkiksen jatko: koirakohtaamiset

2 harjoituskertaa á noin 40min, hinta 50e
harjoitukset maanantaisin 18.-25.3. klo 20.40-21.20 TÄYNNÄ

 

Tarkkiskurssin käyneille suunnattu kahden kerran treenikokonaisuus, jossa harjoitellaan toisten koirien lähellä toimimista ja lähestymistä ulkona.

Neljän koiran pienryhmä; ulkotreenit Roihupellon alueella.

 

 

Rally-tokon alkeiskurssi tarkkiksille

10 harjoituskertaa, hinta 265e
harjoitukset maanantaisin 8.4.-10.6. klo 19.35-20.25 ilmoittaudu

 

Rally-toko on mukava harrastus! Lajissa suoritetaan erilaisia pieniä tottelevaisuusliikkeitä radan muodossa. Rally on mainio tapa parantaa kontaktia koiran kanssa sekä antaa sille aivojumppa uusien opittavien asioiden muodossa! Samalla myös perustottelevaisuus paranee. Alkeiskurssilla harjoittelemme rallyn alokasluokan kylttejä sekä tutustumme lajin sääntöihin.

Tämä rally-tokon alkeiskurssi on suunnattu koirakoille, jotka ovat aiemmin käyneet tarkkiskurssin tai jonkun muun kurssin Masseterissa. Jos olet epävarma soveltuuko koirasi kurssille, kysy asiaa etukäteen!