Tarkkiskurssit

Tarkkiskurssit on suunnattu aroille ja epävarmoille koirille, tai koirille, joilla on vaikeuksia työskennellä muiden koirien tai ihmisten läsnäollessa. Tarkkis on suunnattu koirille, jotka eivät pysty osallistumaan ns. tavallisiin ryhmäkoulutuksiin käytöksensä vuoksi. Tarkkiskurssilla harjoitukset toteutetaan neljän koiran pienryhmässä ja koirien välillä käytetään näköesteitä.

Tarkkiskurssilla harjoitellaan perustottelevaisuutta, itsehillintää ja hallintaa kunkin koiran oman tason mukaisesti. Kurssilla tehdään itsetuntoa ja oma-aloitteisuutta parantavia harjoitteita sekä työstetään mahdollisia ongelmakäytöksiä, kuten toisten koirien tai ihmisten kohtaamista. Kurssilla koiria siedätetään erilaisiin häiriöihin ja opetetaan niitä rentoutumaan. Pidemmän artikkelin tarkkiskursseista voit lukea täältä.

 

10 harjoituskertaa (1. kerta ilman koiria) ja koulutuksen perusteet -luentotallenne sekä erillinen webinaaritallenne, hinta 280e

Harjoitukset lauantaisin 18.2.-30.4. (ei 8.4.) klo 10.-10.50 ilmoittaudu TÄYNNÄ
harjoitukset keskiviikkoisin 29.3.-31.5. klo 21.40-21.30 ilmoittaudu TÄYNNÄ

Harjoitukset maanantaisin 17.4.-12.6. klo 20.40-21.30 ilmoittaudu (9 krt, hinta 252e) TÄYNNÄ

 

Ohituskurssi

5 harjoituskertaa ja Hihnakäytöksen ABC -luentotallenne, hinta 190e
Ohitusharjoitukset kolmena torstaina (20.4., 27.4. ja 4.5.) klo 18.-21.30 ja kahtena sunnuntaina (23.4. ja 7.5.) klo 11-14.30. ilmoittaudu TÄYNNÄ

 

Ohituskurssi koirille, jotka suhtautuvat toisiin koiriin pelokkaasti ja/tai aggressiivisesti tai turhautuvat, jos eivät pääse tervehtimään vastaantulijaa. Kurssilla harjoitellaan toisten koirien kohtaamista rauhallisesti.

Kurssilaisella on omaa harjoitusaikaa noin 25 minuuttia per kerta. Aikataulu ilmoitetaan etukäteen, joten kenenkään ei tarvitse odotella paikalla tuntikausia.


Harjoitukset pidetään ulkona ja harjoituspaikka vaihtelee. Harjoituspaikkojen keskeisen sijainnin vuoksi emme suosittele kurssia koirille, jotka reagoivat voimakkaasti vieraisiin ihmisiin ja/tai autoihin, pyöriin ja muuhun liikkuvaan.

 

Rally-tokon jatkokurssi tarkkiksille

6 harjoituskertaa, hinta 160€
harjoitukset maanantaisin 8.5.-12.6. klo 19.30-20.20 ilmoittaudu

 

Rallyn jatkokurssi koirakoille, jotka ovat käyneet rallyn alkeiskurssin. Kurssilla harjoitellaan kylttien tekemistä radan muodossa.

HUOM! Kurssi pidetään ulkona hiekkakentällä Itäkeskuksessa, joten osallistuvien koirien täytyy pystyä toimimaan julkisella paikalla esiintyvien häiriöiden alla. Etäisyyttä toisiin koiriin pystyy pitämään, mutta näköyhteyttä ei voida estää. Huonolla säällä harjoitukset pidetään sisällä koirakoululla.

Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

Arkajalkojen lyhytkurssi

3 harjoituskertaa, hinta 80e
harjoitukset maanantaisin 20.3.-3.4. klo 20.30-21.15 ilmoittaudu

 

Kolmen kerran lyhytkurssi, jossa keskitytään iloiseen ja rentoon tekemiseen koirakouluympäristössä. Kurssilla tutustutaan erilaisiin itseluottamusta ja aktiivisuutta lisääviin aktiviteetteihin, kuten ACE freeworkiin, kehonhallintaharjoitteisiin, älypelien pelaamiseen ja muuhun puuhailuun.

Kurssi on suunnattu koirille, joille esim. uudet paikat voivat olla jännittäviä. Koirien välillä käytetään näköesteitä. Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.