Tarkkiskurssit

Tarkkiskurssit on suunnattu aroille ja epävarmoille koirille, tai koirille, joilla on vaikeuksia työskennellä muiden koirien tai ihmisten läsnäollessa. Tarkkis on suunnattu koirille, jotka eivät pysty osallistumaan ns. tavallisiin ryhmäkoulutuksiin käytöksensä vuoksi. Tarkkiskurssilla harjoitukset toteutetaan neljän koiran pienryhmässä ja koirien välillä käytetään näköesteitä.

Tarkkiskurssilla harjoitellaan perustottelevaisuutta, itsehillintää ja hallintaa kunkin koiran oman tason mukaisesti. Kurssilla tehdään itsetuntoa ja oma-aloitteisuutta parantavia harjoitteita sekä työstetään mahdollisia ongelmakäytöksiä, kuten toisten koirien tai ihmisten kohtaamista. Kurssilla koiria siedätetään erilaisiin häiriöihin ja opetetaan niitä rentoutumaan. Pidemmän artikkelin tarkkiskursseista voit lukea täältä.

 

10 harjoituskertaa (1. kerta ilman koiria) ja koulutuksen perusteet -luentotallenne sekä erillinen webinaaritallenne, hinta 280e

Harjoitukset maanantaisin 7.8.-9.10. klo 20.40-21.30 ilmoittaudu YKSI VAPAA PAIKKA
harjoitukset keskiviikkoisin 9.8.-11.10. klo 20.40-21.30 ilmoittaudu
harjoitukset lauantaisin 16.9.-18.11. klo 10.-10.50 ilmoittaudu

Ohituskurssi

 

5 harjoituskertaa ja Hihnakäytöksen ABC -luentotallenne, hinta 190e

Ohitusharjoitukset kolmena tiistaina (1.-15.8.) ja perjantaina 11.8. klo 18.-21.30 sekä sunnuntaina 13.8. noin klo 11-14.30. Ilmoitettu kellonaika on maksimiaika, mikä kurssille on varattu, mutta koirakoiden edistyessä kurssiin käytetty aika voi olla lyhyempikin.
ilmoittaudu

 

Ohituskurssi koirille, jotka suhtautuvat toisiin koiriin pelokkaasti ja/tai aggressiivisesti tai turhautuvat, jos eivät pääse tervehtimään vastaantulijaa. Kurssilla harjoitellaan toisten koirien kohtaamista rauhallisesti.

Kurssilaisella on omaa harjoitusaikaa noin 25 minuuttia per kerta. Aikataulu ilmoitetaan etukäteen, joten kenenkään ei tarvitse odotella paikalla tuntikausia.
Harjoitukset pidetään ulkona ja harjoituspaikka vaihtelee. Harjoituspaikkojen keskeisen sijainnin vuoksi emme suosittele kurssia koirille, jotka reagoivat voimakkaasti vieraisiin ihmisiin ja/tai autoihin, pyöriin ja muuhun liikkuvaan tai koirille, joita kaupunkiympäristö jännittää.

Rally-tokon jatkokurssi tarkkiksille

8 harjoituskertaa, hinta 212€
harjoitukset joka toinen keskiviikko 13.9.-20.12.klo 17.20-18.10 (parittomat viikot) ilmoittaudu

 

Kurssi on suunnattu koirakoille, joille rally on melko tuttu laji ja esimerkiksi alokasluokan tehtävät sujuvat pääsääntöisesti hyvin. Kurssilla harjoitelleen avoimenluokan tehtävien suorittamista ja tehdään ratatreenejä. Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

Tämä rally-tokon alkeiskurssi on suunnattu koirakoille, jotka ovat aiemmin käyneet tarkkiskurssin tai jonkun muun kurssin Masseterissa. Jos olet epävarma soveltuuko koirasi kurssille, kysy asiaa etukäteen!

Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

 

Rally-tokon alkeiskurssi tarkkiksille

10 harjoituskertaa, hinta 260e
harjoitukset maanantaisin 18.9.-20.11. klo 19.35-20.25 ilmoittaudu YKSI VAPAA PAIKKA

 

Rally-toko on mukava harrastus! Lajissa suoritetaan erilaisia pieniä tottelevaisuusliikkeitä radan muodossa. Rally on mainio tapa parantaa kontaktia koiran kanssa sekä antaa sille aivojumppa uusien opittavien asioiden muodossa! Samalla myös perustottelevaisuus paranee. Alkeiskurssilla harjoittelemme rallyn alokasluokan kylttejä sekä tutustumme lajin sääntöihin.

Tämä rally-tokon alkeiskurssi on suunnattu koirakoille, jotka ovat aiemmin käyneet tarkkiskurssin tai jonkun muun kurssin Masseterissa. Jos olet epävarma soveltuuko koirasi kurssille, kysy asiaa etukäteen! Ryhmäkoko neljä koirakkoa.