Tarkkiskurssit

Tarkkiskurssit on suunnattu aroille ja epävarmoille koirille, tai koirille, joilla on vaikeuksia työskennellä muiden koirien tai ihmisten läsnäollessa. Tarkkis on suunnattu koirille, jotka eivät pysty osallistumaan ns. tavallisiin ryhmäkoulutuksiin käytöksensä vuoksi. Tarkkiskurssilla harjoitukset toteutetaan neljän koiran pienryhmässä ja koirien välillä käytetään näköesteitä.

Tarkkiskurssilla harjoitellaan perustottelevaisuutta, itsehillintää ja hallintaa kunkin koiran oman tason mukaisesti. Kurssilla tehdään itsetuntoa ja oma-aloitteisuutta parantavia harjoitteita sekä työstetään mahdollisia ongelmakäytöksiä, kuten toisten koirien tai ihmisten kohtaamista. Kurssilla koiria siedätetään erilaisiin häiriöihin ja opetetaan niitä rentoutumaan. Pidemmän artikkelin tarkkiskursseista voit lukea täältä.

 

10 harjoituskertaa (1. kerta ilman koiria) ja koulutuksen perusteet -luento (tallenne), hinta 228e

Harjoitukset maanantaisin 10.8.-12.10. klo 20.40-21.30 ilmoittaudu TÄYNNÄ
harjoitukset keskiviikkoisin 9.9.-11.11. 20.30-21.20 ilmoittaudu TÄYNNÄ
harjoitukset torstaisin 24.9.-26.11. klo 20.-20.50 ilmoittaudu YKSI VAPAA PAIKKA

Ohituskurssi

5 harjoituskertaa, hinta 160e
5 harjoituskertaa, koulutuksen perusteet -luento (tallenne) ja yksi yksityiskoulutuskerta á 45min, hinta 220e

Ohitusharjoitukset torstaisin 20.8.-17.9. alk. klo 18 (tai asiakkaiden ehtiessä aiemminkin) ilmoittaudu  KURSSI ON TÄYNNÄ
mahdollinen yksityiskoulutus torstaina 13.8.

 

Ohituskurssi koirille, jotka suhtautuvat toisiin koiriin pelokkaasti ja/tai aggressiivisesti tai turhautuvat, jos eivät pääse tervehtimään vastaantulijaa. Kurssilla harjoitellaan toisten koirien kohtaamista rauhallisesti.

Kurssilaisella on omaa harjoitusaikaa noin 25 minuuttia per kerta. Aikataulu sovitaan etukäteen, joten kenenkään ei tarvitse odotella paikalla tuntikausia.

Harjoitukset pidetään ulkona ja harjoituspaikka vaihtelee.

 

HUOM! Pelkät ohitusharjoitukset on tarkoitettu koirakoille, joilla on aiempia käyntejä koirakoulu Masseterissa esim. tarkkiskurssin tai yksityiskoulutuksen tiimoilta. Jos et ole ollut asiakkaanamme aiemmin, valitse paketti, johon kuuluu myös yksityistunti.

Hihnakäytöksen jatkokurssi

4 harjoituskertaa, hinta 100€
harjoitukset keskiviikkoisin 12.8.-2.9. klo 20.30-21.15 ilmoittaudu

 

Hihnakäytöksen jatkokurssilla tehdään vaativampia harjoituksia peruskurssin jatkoksi. Kurssi on tarkoitettu koirakoille, joilla on jo aiempia opintoja hihnakäytös-, ohitus- tai tarkkiskurssin muodossa.

Harjoitukset pidetään ulkona. Ryhmäkoko neljä koirakkoa.