Tarkkiskurssit

Tarkkiskurssit on suunnattu aroille ja epävarmoille koirille, tai koirille, joilla on vaikeuksia työskennellä muiden koirien tai ihmisten läsnäollessa. Tarkkis on suunnattu koirille, jotka eivät pysty osallistumaan ns. tavallisiin ryhmäkoulutuksiin käytöksensä vuoksi. Tarkkiskurssilla harjoitukset toteutetaan neljän koiran pienryhmässä ja koirien välillä käytetään näköesteitä.

Tarkkiskurssilla harjoitellaan perustottelevaisuutta, itsehillintää ja hallintaa kunkin koiran oman tason mukaisesti. Kurssilla tehdään itsetuntoa ja oma-aloitteisuutta parantavia harjoitteita sekä työstetään mahdollisia ongelmakäytöksiä, kuten toisten koirien tai ihmisten kohtaamista. Kurssilla koiria siedätetään erilaisiin häiriöihin ja opetetaan niitä rentoutumaan. Pidemmän artikkelin tarkkiskursseista voit lukea täältä.

 

10 harjoituskertaa (1. kerta ilman koiria) ja koulutuksen perusteet -luento (tallenne), hinta 240e

Harjoitukset maanantaisin 2.8.-4.10. klo 20.30-21.20 ilmoittaudu TÄYNNÄ
harjoitukset keskiviikkoisin 4.8.-6.10. klo 20.40-21.30 ilmoittaudu TÄYNNÄ

Leikitään eläinlääkäriä!

5 harjoituskertaa, harjoitukset kahden koiran ryhmissä 40min kerrallaan, hinta 160e
Harjoitukset sunnuntaisin 15.8.-19.9. (ei 29.8.) aikavälillä klo 10.-13.10. ilmoittaudu

 

Kurssilla opetellaan eläinlääkärikäynnillä tai vaikkapa eläinfysioterapiassa tarvittavia taitoja, kuten pöydällä ja lattialla paikoillaan eri asennoissa olemista, vaa’alle ja pöydälle nousemista tai nostamista, kaulurin ja kuonokopan pukemista ja pitämistä, sirunlukua jne. Harjoittelussa käytetään apuna esimerkiksi kohdetyöskentelyä. Harjoitukset valitaan ja toteutetaan yksilöllisesti koirakon tarpeiden mukaisesti.