Naksutinkoulutus-lyhytkurssi

3 harjoituskertaa, hinta 68e
harjoitukset perjantaisin 1.-15.11. klo 18.-18.50 ilmoittaudu

 

Naksutinkoulutus-kurssilla harjoitellaan mekaanisia taitoja ja koulutuksen peruselementtejä, kuten ajoitusta, kriteerinhallintaa, vahvistetiheyttä ja palkkionsuuntaa erilaisten shaping-tehtävien avulla sekä treenataan kohdetyöskentelyä.

Kurssi sopii kaikenikäisille koirille ja mukaan voi tulla sekä tutustumaan naksutteluun että parantamaan jo olemassaolevia taitoja. Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

 

Koulutustekniikka-workshop

Kaksi harjoituskertaa, hinta 65e
harjoitukset kahtena lauantaina 5. ja 12.10. klo 10.-11.15 ilmoittaudu

 

Koulutustekniikka-workshopissa harjoitellaan mekaanisia taitoja ja koulutuksen peruselementtejä, kuten ajoitusta, kriteerinhallintaa, vahvistetiheyttä ja palkkionsuuntaa. Poikkeuksena tavanomaisiin treeneihin täällä harjoitellaan VIERAALLA KOIRALLA!

Harjoitukset soveltuvat koirakoille, joille naksutinkoulutus on jo entuudestaan tuttua. Ryhmään otetaan vain kolme koirakkoa. Koirat treenaavat yksi kerrallaan (muut odottavat vuoroaan häkissä/autossa).

 

Koirien älypeli-ilta

Perjantaina 6. ja 13.9. klo 17.-17.45 ilmoittaudu

Yhden kerran hinta on 20€

 

Koirien älypeli-illassa pääsee kokeilemaan monenmoisia älypelejä. Koirakoulun hyllystä löytyy parisenkymmentä erilaista  peliä vaikeustasoltaan helposta erittäin vaikeaan.

Älypelit kehittävät koirien keskittymistä, turhautumisensietoa ja oma-aloitteisuutta.

Peli-iltaan voi tulla aktivoimaan koiraansa, tutustumaan uusiin virikkeisiin tai vaikkapa harjoittelemaan ryhmätilanteessa toimimista.