SmartDOG-testipäivä Eläinpalvelu Feeniksissä 29.7.2021

29.07.2021 11:00 - 29.07.2021 21:00

SmartDOG-testipäivä Eläinpalvelu Feeniksissä Helsingissä 29.7.2021

Mitä tiedät koirasi ongelmanratkaisukyvystä ja -tavasta, muistista, loogisesta päättelystä tai itsehillinnästä? Entä miten hyvin koirasi lukee eleitä tai millainen keskittymiskyky sillä on?

Testissä kartoitetaan koirasi vahvuudet ja ne alueet, joihin koulutuksessa ja arkielämässä kannattaa kiinnittää huomiota. SmartDOG-testit perustuvat uusimpaan kognitiotutkimukseen ja ovat kaikille koirille sopivia testejä.
Testin jälkeen saat kattavan kirjallisen raportin sekä käyttäjätunnukset smartDOGin tietokantaan, jossa pääset tarkastelemaan oman koirasi tehtäväkohtaisia tuloksia verrattuna samanrotuisten keskiarvoon ja kaikkien testattujen koirien keskiarvoon.


Testaajana toimii smartDOG-lisenssitestaaja, eläintenkouluttaja (at) Liisa Tikka.

Ilmoittautumiset sähköpostilla: liisa@masseter.fi

Kerro ilmoittautuessasi mihin testiin haluat koirasi ilmoittaa ja kerro samalla, jos sinulla on rajoituksia aikataulun suhteen. Kerro myös koirasi rotu, sukupuoli sekä puhelinnumerosi.

 

TESTIVAIHTOEHDOT:
*** smartDOG™ KOGNITIO - Sisältää osiot ELEET, MUISTI ja ONGELMA, 198 €. Kattavin ja suosituin testi, joka testaa myös koiran keskittymiskykyä. Kesto n. 1,5 h.
*** smartDOG™ OPPIMINEN, MUISTI JA TUNNETILA, 129 €. Kesto n. 60 min.
*** smartDOG™ PENTU - Pennun/nuoren koiran (n. 4-7 kk) persoonallisuuden sekä kognitiivisten ominaisuuksien arvio, 129 €. Kesto n. 60 min.
*** smartDOG™ ELEET - Ihmisen vihjeiden ja eleiden ymmärtäminen, 89 €. Kesto n. 45 min.
*** smartDOG™ MUISTI - Muisti ja looginen päättely 89 €. Kesto n. 40 min.
*** smartDOG™ ONGELMA - Ongelmanratkaisu ja itsehillintä 89 €. Kesto n. 40 min.
*** smartDOG™ PIENI PERSOONALLISUUSARVIO - kokonaisvaltainen koiran persoonallisuuden arviointi, erityisesti kehitetty sekarotuisten koirien omistajien pyynnöstä, 85 € (Huom. ei sisällä käyttäjätunnuksia smartDOGin tietokantaan). Kesto noin 60min.

Kaikkiin testeihin voivat osallistua sekarotuiset ja rotukoirat. Ainoa vaatimus on, että koira kykenee syömään makupaloja testin aikana; koiran ei tarvitse osata mitään erityistä.

Huom! Jos olet jo aiemmin testauttanut koiriasi tai tuot kerralla useamman kuin yhden koiran: aina voimassa olevana smartDOGin asiakasetuna saat saman perheen toisen koiran testistä -20 % normaalihinnasta, kolmannesta ja seuraavista koirista -30 %! Alennushintainen testi voi olla mikä tahansa, paitsi uusi OPPIMINEN, MUISTI JA TUNNETILA -testi, joka on ensimmäisellä kerralla normaalihintainen riippumatta koiriesi muista aiemmista testeistä.

Lue lisää testeistä täältä: https://smartdog.fi/smartdog-testit 

Takaisin tapahtumiin