Masseter 10v -synttäritapahtuma

30.09.2017 11:00 - 30.09.2017 19:00

Masseter 10v -synttäritapahtuma

 

Päivän aikataulu:

 

 

Klo 11.-12.30 työnohjaaja, mielenterveystyön lh, eläintenkouluttajaopiskelija Piia Laine: Koiran omistajan jaksaminen LUENTO ON TÄYNNÄ

Miten estää oma uupuminen koiraa kouluttaessa? Miten hallita omia tunteita ja turhautumista?

 

klo 13-14 eläintenkouluttaja (at) Liisa Tikka: Koiran virikkeistäminen LUENTO ON TÄYNNÄ

Virikkeistäminen tarkoittaa, että eläimelle tarjotaan mahdollisuus lajityypilliseen käyttäytymiseen. Virikkeistäminen lisää hyvinvointia ja on esimerkiksi tärkeä osa stressin vähentämisestä.

 

klo 14-15 avoimet ovet: vieraile pantapuodissa hankkimassa uusinta muotia tai käytännöllisiä heijastintuotteita koiran syysulkoiluun. Tule juttelemaan kouluttajien kanssa ja tutustumaan koirakoulun toimintaan!

 

klo 15-16.30 eläintenkouluttaja (at) Liisa Tikka: Oikea-aikainen palkitseminen LUENTO ON TÄYNNÄ

Pelkkä positiivinen vahvistaminen ei toimi, jos palkitsemisen ajoitus tai kriteerinhallinta eivät ole hanskassa. Luennolla tutustumme mm. mekaanisiin harjoituksiin, joiden avulla omia kouluttajantaitoja voi petrata!

 

klo 17.-18.30 eläintenkouluttaja (at) Liisa Pennanen: Hajutyöskentely virikkeenä LUENTO ON TÄYNNÄ

Nenänkäyttö on koiralle luontaista toimintaa. Se on sekä erinomainen virike että myös keino aktivoida koiraa. Luennolla käydään läpi kotikoiralle sopivia tapoja hajutyöskentelyyn.

 

 

Kaikki luennot ovat ilmaisia! Ennakkoilmoittautuminen on kuitenkin pakollinen rajallisen osallistujamäärän vuoksi. Ilmoittautumiset tästä linkistä.

 

Tarjolla myös kahvia ja tietysti synttärikakkua. Nelijalkaiset ovat myös tervetulleita!

Takaisin tapahtumiin