Rauhaa ja rentoutta -seminaari

Luento lauantaina 31.3. klo 10.-16.00


Käytännön harjoitukset sunnuntaina ja maanantaina 1.-2.4. alk. klo 10.00. Harjoitukset pidetään noin kolmen koiran pienryhmissä ja yhden ryhmän harjoitusaika on 1,5h.

Luentopäivä ja kaksi 1,5 tunnin koulutussessiota pienryhmissä, hinta: 120e/koirakko

50e pelkkä luentopäiväRauhallisen ja rennon koiran kanssa on mukava käydä kyläilemässä tai liikkua kaupungilla. Kaikki koirat eivät kuitenkaan luonnostaan osaa tai pysty rauhoittua aloilleen etenkään vieraassa paikassa. Ne ylireagoivat erilaisiin ärsykkeisiin, ovat rauhattomia, ääntelevät jatkuvasti eivätkä malta käydä makuulle.


Rauhoittumista ja odottamista voi harjoitella. Käymme luennolla läpi erilaisia tapoja helpottaa rauhattoman koiran oloa ja elämää Tellington TTouch -metodin avulla. Lisäksi harjoittelemme koulutuksen avulla erilaisia käytöksiä, joista on apua levottoman koiran arjessa.

Luennoitsijat Tellington TTouch -terapeutti Pia Arhio-Lehto ja eläintenkouluttaja (at) Liisa Tikka.

 

ilmoittautumiset tästä linkistä

Koulutuksen perusteet -luento

Luento sisältyy useimpiin kursseihimme. Perheenjäsenten lisäpaikat 10€/hlö. Kurssien ulkopuoliset osallistujat 18€.

Koulutuksen perusteet -luennolla tutustutaan siihen miten koira oppii. Käymme läpi teoriassa ja käytännön esimerkein mm. tehokkaan palkkionkäytön perusteet, erilaiset käytöksen aikaansaamisen keinot sekä opimme koulutuksen kulmakivet: ajoituksen, kriteerinhallinnan ja vahvistetiheyden tärkeyden. Luento sisältää esimerkkivideoita ja yleensä myös käytännön demoja esimerkkikoiran kanssa. Luennon aikana pidetään yksi tauko.

Seuraavat luentopäivät ovat:


la 17.2. klo 15-18 ilmoittaudu
su 25.3. klo 11-14 ilmoittaudu
la 14.4. klo 15-18 ilmoittaudu
la 19.5. klo 11-14 ilmoittaudu