Koirien älypeli-ilta

perjantaina 8.6. klo 18.-18.45 TÄYNNÄ

Yhden kerran hinta on 20€; ilmoittaudu

 

Koirien älypeli-illassa pääsee kokeilemaan monenmoisia älypelejä. Koirakoulun hyllystä löytyy parisenkymmentä erilaista  peliä vaikeustasoltaan helposta erittäin vaikeaan.

Älypelit kehittävät koirien keskittymistä, turhautumisensietoa ja oma-aloitteisuutta.

Peli-iltaan voi tulla aktivoimaan koiraansa, tutustumaan uusiin virikkeisiin tai vaikkapa harjoittelemaan ryhmätilanteessa toimimista.

 

Ohitukset kuntoon -luento

tiistaina 31.7. klo 18-20, hinta 20€, ilmoittaudu

 

Ohitukset kuntoon -luennolla käydään läpi syitä remmirähjäämiseen, selvitetään keinoja havainnoida koiran reaktioita paremmin sekä tutustutaan tehokasta treenaamista edesauttaviin ja koiran hallintaa parantaviin varusteisiin. Lisäksi käydään läp keinoja sujuvoittaa kohtaamisia positiivisen vahvistamisen avulla kouluttaen.

 

Tellington TTouch -hihnakäytöskurssi

Luento lauantaina 29.9. klo 12-15

Käytännön harjoitukset lauantaina 6.10. ja 20.10. alk. klo 10 ilmoittaudu

Luento ja kaksi harjoituskertaa á 60min (kolmen koirakon pienryhmä) 80€

Luento ja yksityiskoulutus yhtenä päivänä (45min) 70€

Pelkkä luento 25€

 

Tellington TTouch on kokonaisvaltainen menetelmä, jonka avulla pyritään lisäämään tietoisuutta, syventämään kehontuntemustaan ja lisäämään kehon hallintaa miellyttävien ja yksinkertaisten liikkeiden avulla. Tellington TTouchin tarkoitus on vaikuttaa kehoon ja mieleen. Sitä käytetään eri eläinlajeilla ja myös ihmisillä. TTouch koostuu passiivisista kosketuksista (bodywork), kävelyvauhdissa tehtävästä liiketyöskentelystä (groundwork) sekä joustavasta sidoksesta tehtävistä vartalon ympärille laitettavista siteistä (bodywraps).

TTouchista voi saada apua itsehillinnän ja itsetunnon parantamiseen, erilaisiin pelkotiloihin sekä ihmisen ja eläimen suhteen kehittämiseen.


Kurssin vetää Tellington TTouch -ohjaaja Pia Arhio-Lehto.

 

Koulutuksen perusteet -luento

Luento sisältyy useimpiin kursseihimme. Perheenjäsenten lisäpaikat 10€/hlö. Kurssien ulkopuoliset osallistujat 20€.

Koulutuksen perusteet -luennolla tutustutaan siihen miten koira oppii. Käymme läpi teoriassa ja käytännön esimerkein mm. tehokkaan palkkionkäytön perusteet, erilaiset käytöksen aikaansaamisen keinot sekä opimme koulutuksen kulmakivet: ajoituksen, kriteerinhallinnan ja vahvistetiheyden tärkeyden. Luento sisältää esimerkkivideoita ja yleensä myös käytännön demoja esimerkkikoiran kanssa. Luennon aikana pidetään yksi tauko.

Seuraavat luentopäivät ovat:

to 7.6. klo 17.30-20.30 ilmoittaudu
ke 1.8. klo 17.30-20.30 ilmoittaudu
la 18.8. klo 15-18 ilmoittaudu
pe 31.8. klo 17.30-20.30 ilmoittaudu
la 22.9. klo 15-18 ilmoittaudu