Rally-tokon alkeiskurssi

10 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 204e

harjoitukset keskiviikkoisin 31.7.-2.10. klo 19.30-20.20 ilmoittaudu
harjoitukset perjantaisin 23.8.-18.10. klo 18.-18.50 ilmoittaudu

 

Rally-toko on uudehko, mukava harrastus! Lajissa suoritetaan erilaisia pieniä tottelevaisuusliikkeitä radan muodossa. Rally on mainio tapa parantaa kontaktia koiran kanssa sekä antaa sille aivojumppa uusien opittavien asioiden muodossa! Samalla myös perustottelevaisuus paranee. Alkeiskurssilla harjoittelemme rallyn alokasluokan kylttejä sekä tutustumme lajin sääntöihin.

Rally-tokon alkeiskurssi sopii kaikenikäisille koirille, kunhan oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet ovat entuudestaan tuttuja. Mikäli näissä asioissa on vielä petrattavaa, suosittelemme ensiksi käymään Perustaidot paikoilleen tai Harrastuskoiran pohjataidot -kurssin.

Rally-tokon jatkokurssi

10 harjoituskertaa, hinta 210e

harjoitukset keskiviikkoisin 4.9.-6.11. klo 17.30.-18.20 ilmoittaudu TÄYNNÄ

 

Kurssilla hiotaan alokasluokan liikkeitä ja tutustutaan avoimenluokan kyltteihin. Lisäksi tehdään tarpeen mukaan erilaisia takapäänkäyttö-, kontakti- ja häiriöharjoituksia. Kurssi sopii koirakoille, joille alokasluokan kyltit ovat melko tuttuja. Ryhmäkoko 4 koirakkoa.

 

 

Sivulle & seuraa -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 128e
 

Nimensä mukaisesti kurssilla harjoitellaan katsekontaktia, sivulletuloa, perusasentoa ja seuraamista. Näihin liittyen tehdään erilaisia kehonhallinta- ja takapäänkäyttöharjoituksia. Kurssi sopii esimerkiksi koirakoille, joilla on aikomus alkaa harrastaa tottelevaisuuskokeita tai rally-tokoa.

Kurssi sopii kaikenikäisille koirille, kunhan oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet ovat entuudestaan tuttuja. Mikäli näissä asioissa on vielä petrattavaa, suosittelemme ensiksi käymään Perustaidot paikoilleen tai Kiva Koirakansalainen -kurssin.
Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.