Rally-tokon alkeiskurssi

10 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 198e
harjoitukset tiistaisin 31.10.-19.12. ja 9.-16.1. klo 18.-18.50 ilmoittaudu

Rally-toko on uusi, mukava harrastus! Lajissa suoritetaan erilaisia pieniä tottelevaisuusliikkeitä radan muodossa. Rally on mainio tapa parantaa kontaktia koiran kanssa sekä antaa sille aivojumppa uusien opittavien asioiden muodossa! Samalla myös perustottelevaisuus paranee. Alkeiskurssilla harjoittelemme rallyn alokasluokan kylttejä sekä tutustumme lajin sääntöihin.

 

Rally-tokon jatkokurssi

8 harjoituskertaa, hinta 180e
Harjoitukset keskiviikkoisin 25.10.-20.12. klo 17.30-18.20 (ei tuntia 6.12.) ilmoittaudu

Kurssi on suunnattu rally-tokon avoimessaluokassa kilpaileville tai vastaavan tasoisille koirakoille. Ohjaajalla tulisi olla aiempaa kokemusta operantista kouluttamisesta. Ryhmäkoko max. 4 koiraa.

 

Sivulle & seuraa -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 120e
 

Nimensä mukaisesti kurssilla harjoitellaan katsekontaktia, sivulletuloa, perusasentoa ja seuraamista. Näihin liittyen tehdään erilaisia kehonhallinta- ja takapäänkäyttöharjoituksia. Kurssi sopii esimerkiksi koirakoille, joilla on aikomus alkaa harrastaa tottelevaisuuskokeita tai rally-tokoa.

Kurssi sopii kaikenikäisille koirille, kunhan oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet ovat entuudestaan tuttuja. Mikäli näissä asioissa on vielä petrattavaa, suosittelemme ensiksi käymään Perustaidot paikoilleen tai Kiva Koirakansalainen -kurssin. Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

 

Kilpatokon perusteet -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 120e
 

Kurssilla tehdään harjoituksia tähdäten tokokokeisiin. Koulutuksissa käydään läpi alokasluokan liikkeet ja koirakon tasosta riippuen harjoitellaan niiden alkeita tai hiotaan jo suhteellisen valmiita liikesuorituksia. Mikäli aikaa riittää, tutustutaan myös ainakin yhteen ylempien luokkien liikkeeseen.

Kurssi sopii kaikenikäisille koirille, kunhan oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet ovat entuudestaan tuttuja. Mikäli näissä asioissa on vielä petrattavaa, suosittelemme ensiksi käymään Perustaidot paikoilleen tai Harrastuskoiran pohjataidot -kurssin. Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.