Rally-tokon alkeiskurssi

10 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 204e

Harjoitukset keskiviikkoisin 9.1.-13.3. klo 19.30-20.20 ilmoittaudu TÄYNNÄ
harjoitukset sunnuntaisin 13.1.-17.3. klo 17.-17.50 ilmoittaudu
harjoitukset keskiviikkoisin 13.2.-17.4. klo 17.30-18.20 ilmoittaudu

 

Rally-toko on uudehko, mukava harrastus! Lajissa suoritetaan erilaisia pieniä tottelevaisuusliikkeitä radan muodossa. Rally on mainio tapa parantaa kontaktia koiran kanssa sekä antaa sille aivojumppa uusien opittavien asioiden muodossa! Samalla myös perustottelevaisuus paranee. Alkeiskurssilla harjoittelemme rallyn alokasluokan kylttejä sekä tutustumme lajin sääntöihin.

Rally-tokon alkeiskurssi sopii kaikenikäisille koirille, kunhan oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet ovat entuudestaan tuttuja. Mikäli näissä asioissa on vielä petrattavaa, suosittelemme ensiksi käymään Perustaidot paikoilleen tai Harrastuskoiran pohjataidot -kurssin.

 

Rally-tokon jatkokurssi

4 harjoituskertaa, hinta 88e
harjoitukset lauantaisin 12.1.-2.2. klo 13.-13.50 ilmoittaudu

Rallyn jatkokurssi koirakoille, jotka osaavat suurinpiirtein alokasluokan kyltit. Kurssilla hiotaan jo olemassa olevia taitoja ja tutustutaan osaan avoimenluokan kylteistä. Ryhmäkoko neljä koirakkoa.

Sivulle & seuraa -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 128e
harjoitukset lauantaisin 12.1.-9.2. klo 11.-11.50 ilmoittaudu

 

Nimensä mukaisesti kurssilla harjoitellaan katsekontaktia, sivulletuloa, perusasentoa ja seuraamista. Näihin liittyen tehdään erilaisia kehonhallinta- ja takapäänkäyttöharjoituksia. Kurssi sopii esimerkiksi koirakoille, joilla on aikomus alkaa harrastaa tottelevaisuuskokeita tai rally-tokoa.

Kurssi sopii kaikenikäisille koirille, kunhan oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet ovat entuudestaan tuttuja. Mikäli näissä asioissa on vielä petrattavaa, suosittelemme ensiksi käymään Perustaidot paikoilleen tai Kiva Koirakansalainen -kurssin.
Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.