Tarkkiskurssit

Tarkkiskurssit on suunnattu aroille ja epävarmoille koirille, tai koirille, joilla on vaikeuksia työskennellä muiden koirien tai ihmisten läsnäollessa. Tarkkiskurssilla harjoitukset toteutetaan neljän koiran pienryhmässä ja koirien välillä voidaan käyttää näköesteitä.

Tarkkiskurssilla harjoitellaan perustottelevaisuutta, itsehillintää ja hallintaa kunkin koiran oman tason mukaisesti. Kurssilla tehdään itsetuntoa ja oma-aloitteisuutta parantavia harjoitteita sekä työstetään mahdollisia ongelmakäytöksiä, kuten toisten koirien tai ihmisten kohtaamista. Kurssilla koiria siedätetään erilaisiin häiriöihin ja opetetaan niitä rentoutumaan. Pidemmän artikkelin tarkkiskursseista voit lukea täältä.

10 harjoituskertaa (1. kerta ilman koiria) ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 228e

Harjoitukset maanantaisin 7.1.-11.3. klo 20.30-21.20 ilmoittaudu
harjoitukset keskiviikkoisin 9.1.-13.3. klo 20.30-21.20 ilmoittaudu
harjoitukset perjantaisin 15.2.-3.5. (ei 22.3. eikä 19.4.) klo 20.10-21.00 ilmoittaudu

 

Tarkkiksen jatkokurssi

5 harjoituskertaa, hinta 110e
harjoitukset perjantaisin 23.11.-21.12. klo 20.10-21.00 ilmoittaudu

Tarkkiksen jatkokurssi on tarkoitettu koirakoille, jotka ovat aiemmin osallistuneet tarkkiskurssille. Kurssilla viedään aiemmin tehtyjä harjoituksia eteenpäin koirakoiden toiveiden ja kykyjen mukaan. Lisäksi aktivoidaan koiria opettamalla niille esim. hauskoja juttuja ja tekemällä kehonhallintaharjoitteita kuten jumppapallolla tasapainoilua. Osa treeneistä voidaan pitää ulkona ohitusharjoitteiden muodossa.

Kontakti ja itsehillintä -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 124e

Harjoitukset perjantaisin 23.11-21.12. klo 19.-19.50 ilmoittaudu

Kontakti ja itsehillintä -kurssi on suunnattu koirille, joiden on vaikea keskittyä ja pysyä rauhallisina palkkioiden (ruoka, lelut) läsnäollessa tai jos toiset koirat leikkivät tai juoksevat. Kurssilla tehdään runsaasti erilaisia hallinta- ja perustottelevaisuusharjoitteita, rauhallisesti katsomista sekä luopumista. Kurssi soveltuu myös esim. harrastuskoirille häiriöharjoitteluun.


Ryhmäkoko on neljä koirakkoa. Kurssi toteutetaan ryhmäkoulutuksena, joten se ei sovellu remmirähjääjille. 

 

Käsittely ja tervehtiminen -kurssi

Harjoitukset torstaisin 22.11.-20.12. klo 20.-20.50 ilmoittaudu TÄYNNÄ

Kurssilla keskitytään harjoittelemaan vieraiden ihmisten turvallista ja hillittyä tervehtimistä, erilaisia hoitotoimenpiteitä ja muuta käsittelyä. Teemme erilaisia harjoitteita osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan: treenaamme esimerkiksi näyttelytilanteita ja tokon luoksepäästävyyttä.
Kurssi sopii myös pennuille ongelmien ennaltaehkäisyyn!