Tarkkiskurssit

Tarkkiskurssit on suunnattu aroille ja epävarmoille koirille, tai koirille, joilla on vaikeuksia työskennellä muiden koirien tai ihmisten läsnäollessa. Tarkkiskurssilla harjoitukset toteutetaan neljän koiran pienryhmässä ja koirien välillä voidaan käyttää näköesteitä.

Tarkkiskurssilla harjoitellaan perustottelevaisuutta, itsehillintää ja hallintaa kunkin koiran oman tason mukaisesti. Kurssilla tehdään itsetuntoa ja oma-aloitteisuutta parantavia harjoitteita sekä työstetään mahdollisia ongelmakäytöksiä, kuten toisten koirien tai ihmisten kohtaamista. Kurssilla koiria siedätetään erilaisiin häiriöihin ja opetetaan niitä rentoutumaan. Pidemmän artikkelin tarkkiskursseista voit lukea täältä.

10 harjoituskertaa (1. kerta ilman koiria) ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 210e

Harjoitukset maanantaisin 8.1.-12.3 klo 20.30-21.20 ilmoittaudu YKSI VAPAA PAIKKA
harjoitukset torstaisin 11.1.-15.3. klo 20.-20.50 ilmoittaudu TÄYNNÄ
harjoitukset perjantaisin 2.2.-13.4. klo 20.10-21.00 ilmoittaudu

 

Tarkkiksen jatkokurssi

6 harjoituskertaa, hinta 130e
harjoitukset joka toisena keskiviikkona 24.1.-4.4. (parilliset viikot) klo 20.30-21.20 ilmoittaudu TÄYNNÄ

5 harjoituskertaa, hinta 108e
Harjoitukset joka toisena keskiviikkona 31.1.-28.3. (parittomat viikot) klo 20.30-21.20 ilmoittaudu TÄYNNÄ

 

Tarkkiksen jatkokurssi on tarkoitettu koirakoille, jotka ovat aiemmin osallistuneet tarkkiskurssille. Kurssilla viedään aiemmin tehtyjä harjoituksia eteenpäin koirakoiden toiveiden ja kykyjen mukaan. Lisäksi aktivoidaan koiria opettamalla niille esim. hauskoja juttuja ja tekemällä kehonhallintaharjoitteita kuten jumppapallolla tasapainoilua. Osa treeneistä voidaan pitää ulkona ohitusharjoitteiden muodossa.

Käsittely ja tervehtiminen -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 108e
harjoitukset sunnuntaisin 18.2.-18.3. klo 11.-11.50 ilmoittaudu

 

Kurssilla keskitytään harjoittelemaan vieraiden ihmisten turvallista ja hillittyä tervehtimistä, erilaisia hoitotoimenpiteitä ja muuta käsittelyä. Teemme erilaisia harjoitteita osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan: treenaamme esimerkiksi näyttelytilanteita ja tokon luoksepäästävyyttä.

Kurssi toteutetaan ryhmäkoulutuksena, joten koiran tulee pystyä olemaan samassa tilassa (näköyhteys) muiden koirien kanssa. Kurssi sopii myös pennuille ongelmien ennaltaehkäisyyn!

 

Rauhoittumisen ABC -kurssi

3 harjoituskertaa, hinta 68e 

Harjoitukset tiistaisin 23.1.-6.2. klo 17.-17.50 ilmoittaudu
harjoitukset sunnuntaisin 18.2.-4.3. klo 12.-12.50 ilmoittaudu

 

Rauhoittumisen ABC -kurssilla harjoitellaan itsehillintää ja rauhoittumista monella tapaa. Pääpaino harjoituksissa on rauhallisesti odottamisella ja taukokäytöksellä. Lisäksi harjoitellaan viretilan nostamista ja laskemista sekä luodaan työkaluja kiihtyvän koiran rauhoittamiseksi. Kurssilla käytetään myös Tellington TTouch -menetelmää apuna.

Kurssi sopii kaikenikäisille koirille, kunhan oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet (naksutinkoulutus) ovat entuudestaan tuttuja.

Kurssi toteutetaan ryhmäkoulutuksena, joten koiran tulee pystyä olemaan samassa tilassa (näköyhteys) muiden koirien kanssa. Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.