Tasapainoa! -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet, hinta 124e
Harjoitukset sunnuntaisin parittomilla viikoilla 19.8.-14.10. klo 18.-18.50 ilmoittaudu

 

Tasapainoilukurssilla etsitään tasapainoa niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kurssilla tehdään mm. erilaisia takapäänkäyttöharjoituksia esimerkiksi korokkeiden avulla sekä parannetaan syvien lihasten toimintaa tasapainoalustan tai jumppapallon avulla. Lisäksi tehdään erilaisia kehonhallintaa liittyviä temppuja.
Kurssi sopii erinomaisesti koirille, jotka tarvitsevat syvien lihaksien kehittämistä esimerkiksi harrastuslajiaan varten. Se sopii myös koirille, joilla on huono itsetunto tai pinta-arkuuksia. Tällainen treenaaminen tekee myös ihmeitä ylivilkkaille ja huonosti keskittyville koirille.

Kurssille ovat tervetulleita fyysisesti terveet koirat, jotka ovat yli 6kk ja joilla on perustottelevaisuus kunnossa. Kurssi sopii koirakoille, joille oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet (naksutinkoulutus) ovat entuudestaan tuttuja.
Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

 

Koiratanssikurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet, hinta 124e
Harjoitukset keskiviikkoisin 12.9.-10.10. klo 19.30-20.20 ilmoittaudu

 

Koiratanssi on hauska ja monipuolinen laji! Harrastaakseen koiratanssia ei tarvitse olla ballerina tai parkettien partaveitsi: lajissa voi tuoda nimenomaan esiin oman koiransa vahvuudet ja parhaat ominaisuudet. Koska koiratanssi perustuu ohjaajan ja koiran yhteistyölle, teemme kurssilla myös paljon erilaisia kontaktiharjoituksia sekä treenaamme koulutustekniikkaa. Kurssi sopii niin aivan uusille harrastajille sekä jo hitusen lajiin tutustuneille koirakoille. Tunneilla käsitellään sekä freestyle- että heelwork to music -osioita.

Kurssi sopii kaikenikäisille koirille, kunhan oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen (naksutinkoulutus) perusteet ovat entuudestaan tuttuja. Olisi myös hyvä, että koiralla on ainakin kohtuulliset taidot seuraamisessa/kontaktikävelyssä. Mikäli näissä asioissa on vielä petrattavaa, suosittelemme ensiksi käymään Perustaidot paikoilleen tai Kiva Koirakansalainen -kurssin.

Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

Näyttelykurssi

4 harjoituskertaa, hinta 80e
Harjoitukset tiistaisin 19.6.-10.7. klo 19.-19.50 ilmoittaudu

 

Näyttelykurssilla harjoitellaan nimensä mukaisesti näyttelyliikkumista yksin ja ryhmässsä sekä seisomista. Lisäksi harjoitellaan tuomarin lähestymistä, koiraan koskemista ja hampaiden katsomista.

Kurssi on tarkoitettu koirakoille, joilla on jo aiempia opintoja koirakoulu Masseterissa (esim. pentu- tai perustaitokurssi).

Kurssi ei sovellu koirille, jotka jännittävät voimakkaasti ihmisiä. Tällaisiin käsittelyongelmiin yms suosittelemme käsittely- ja tervehtimiskurssia.

Harrastuskoiran pohjataidot -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 108e

Harjoitukset keskiviikkoisin 8.8.-5.9. klo 17.30-18.20 ilmoittaudu TÄYNNÄ
harjoitukset sunnuntaisin 2.-30.9. klo 16.-16.50 ilmoittaudu

 

Tämä kurssi on suunnattu heille, jotka suunnittelevat harrastavansa koiransa kanssa esimerkiksi tokoa, rally-tokoa, agilitya tai jotain muuta kilpalajia. Kurssilla harjoitellaan oppimisen oppimista erilaisten shaping-tehtävien avulla sekä treenataan kohdetyöskentelyä. Kehitämme koiran häiriönsietoa, viretilan hallintaa sekä leikki-intoa. Keskitymme myös joka tunnilla harjoittelemaan rauhoittumista, rentoutumista ja taukokäyttäytymistä.

Kurssi sopii kaikenikäisille, niin pennuille kuin aikuisillekin. Aiempia opintoja ei vaadita.

 

Superkurssi

10 harjoituskertaa, hinta 190e
Harjoitukset joka toinen torstai 9.8.-13.12. klo 19.-19.50 (parilliset viikot) ilmoittaudu

 

Kurssi heille, jotka haluavat tehdä koiransa kanssa kivoja juttuja ja touhuta yhdessä. Kurssilla tehdään erilaisia kehonhallinta- ja kehonhuoltoharjoituksia sekä arkitottelevaisuusharjoituksia vaativissa olosuhteissa eli vaikeiden häiriöiden alla. Lisäksi touhutaan puuha- ja aktivointileluilla, tutustutaan eri harrastuslajeihin yms.

Kurssi sopii koirakoille, joille oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet (naksutinkoulutus) ovat entuudestaan tuttuja. Koiralla tulee olla perustottelevaisuus jo hallinnassa. Nuoremmille koirille, joilla arjen taidot ovat vielä työn alla, suosittelemme arkitokon jatkokurssia.