Superkurssi

9 harjoituskertaa, hinta 180e ilmoittaudu
harjoitukset joka toinen keskiviikko (parilliset viikot) 23.8.-13.12. klo 19.30-20.20 TÄYNNÄ

Kurssi heille, jotka haluavat tehdä koiransa kanssa kivoja juttuja ja touhuta yhdessä. Kurssilla tehdään erilaisia kehonhallinta- ja kehonhuoltoharjoituksia sekä arkitottelevaisuusharjoituksia vaativissa olosuhteissa eli vaikeiden häiriöiden alla. Lisäksi touhutaan puuha- ja aktivointileluilla, tutustutaan eri harrastuslajeihin yms.

Kurssi sopii koirakoille, joille oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet (naksutinkoulutus) ovat entuudestaan tuttuja. Koiralla tulee olla perustottelevaisuus kohtuullisesti jo hallinnassa.

Harrastuskoiran pohjataidot -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 108e
harjoitukset torstaisin 7.9.-5.10. klo 18.-18.50 ilmoittaudu TÄYNNÄ

 

Tämä kurssi on suunnattu heille, jotka suunnittelevat harrastavansa koiransa kanssa esimerkiksi tokoa, rally-tokoa, agilitya tai jotain muuta kilpalajia. Kurssilla harjoitellaan oppimisen oppimista erilaisten shaping-tehtävien avulla sekä treenataan kohdetyöskentelyä. Kehitämme koiran häiriönsietoa, viretilan hallintaa sekä leikki-intoa. Keskitymme myös joka tunnilla harjoittelemaan rauhoittumista, rentoutumista ja taukokäyttäytymistä.

Kurssi sopii kaikenikäisille, niin pennuille kuin aikuisillekin. Aiempia opintoja ei vaadita.

Koiran kotihierontakurssi

3h teorialuento ja 1h käytännön harjoittelu
Hinta 50e/koirakko; pelkkä teorialuento 25e

Luento lauantaina 19.8. klo 15.30-18.30
Käytännön harjoitukset sunnuntaina 20.8. alk. klo 11 ilmoittaudu


Harjoitukset toteutetaan 4-6 koirakon pienryhmissä (60min per ryhmä). Osallistujamäärästä riippuen ryhmiä voidaan pitää useita peräjälkeen.

 

Koirat tarvitsevat lihashuoltoa siinä missä ihmisetkin. Reipas rasitus, harrastaminen ja urheilu vaativat vastapainokseen hierontaa. Näyttelykoirankin askellus kevenee ja ryhti paranee, kun lihashuolto on kunnossa. Vanha koira voi nuortua silmissä, kun sitä hellitään hieronnalla. Myös koiran psyyke voi hyötyä hieronnasta: moni haukku rentoutuu hierottaessa erinomaisesti ja nauttii tilanteesta. Hieronnalla on stressiä poistava vaikutus.

Kotihierontakurssilla tutustutaan koiran oikeaan rakenteeseen ja sen ilmenemiseen: miten koira istuu, seisoo, makaa ja liikkuu oikein. Teoriaosuudessa käydään läpi kipukäyttäytymisen tunnusmerkkejä, jotta kurssilaiset oppivat tunnistamaan, milloin oma lemmikki ei voi hyvin. Lisäksi opiskellaan hieronnan vaikutuksia sekä milloin koiraa ei saa hieroa.

Käytännön osuudessa opetellaan hierontaotteita omien koirien kanssa.

 

Koirien älypeli-ilta

 

Perjantaina 25.8. klo 20.-20.50 ilmoittaudu

perjantaina 22.9. klo 20.-20.50 ilmoittaudu

 

Yhden kerran hinta on 20e.

 

Koirien älypeli-illassa pääsee kokeilemaan monenmoisia älypelejä. Koirakoulun hyllystä löytyy parisenkymmentä erilaista  peliä vaikeustasoltaan helposta erittäin vaikeaan.

Älypelit kehittävät koirien keskittymistä, turhautumisensietoa ja oma-aloitteisuutta.

Peli-iltaan voi tulla aktivoimaan koiraansa, tutustumaan uusiin virikkeisiin tai vaikkapa harjoittelemaan ryhmätilanteessa toimimista.