Tasapainoa! -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet, hinta 124e
Harjoitukset perjantaisin 23.11.-21.12. klo 18.-18.50 ilmoittaudu
 

Tasapainoilukurssilla etsitään tasapainoa niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kurssilla tehdään mm. erilaisia takapäänkäyttöharjoituksia esimerkiksi korokkeiden avulla sekä parannetaan syvien lihasten toimintaa tasapainoalustan tai jumppapallon avulla. Lisäksi tehdään erilaisia kehonhallintaa liittyviä temppuja.
Kurssi sopii erinomaisesti koirille, jotka tarvitsevat syvien lihaksien kehittämistä esimerkiksi harrastuslajiaan varten. Se sopii myös koirille, joilla on huono itsetunto tai pinta-arkuuksia. Tällainen treenaaminen tekee myös ihmeitä ylivilkkaille ja huonosti keskittyville koirille.

Kurssille ovat tervetulleita fyysisesti terveet koirat, jotka ovat yli 6kk ja joilla on perustottelevaisuus kunnossa. Kurssi sopii koirakoille, joille oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet (naksutinkoulutus) ovat entuudestaan tuttuja.
Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

 

Harrastuskoiran pohjataidot -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet, hinta 108e

Harjoitukset keskiviikkoisin 21.11-19.12. klo 17.30-18.20 ilmoittaudu TÄYNNÄ

 

Tämä kurssi on suunnattu heille, jotka suunnittelevat harrastavansa koiransa kanssa esimerkiksi tokoa, rally-tokoa, agilitya tai jotain muuta kilpalajia. Kurssilla harjoitellaan oppimisen oppimista erilaisten shaping-tehtävien avulla sekä treenataan kohdetyöskentelyä. Kehitämme koiran häiriönsietoa, viretilan hallintaa sekä leikki-intoa. Keskitymme myös joka tunnilla harjoittelemaan rauhoittumista, rentoutumista ja taukokäyttäytymistä.

Kurssi sopii kaikenikäisille, niin pennuille kuin aikuisillekin. Aiempia opintoja ei vaadita.

Koiratanssikurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet, hinta 124e
harjoitukset keskiviikkoisin 21.11.-19.12. klo 19.30-20.20 ilmoittaudu TÄYNNÄ

 

Koiratanssi on hauska ja monipuolinen laji! Harrastaakseen koiratanssia ei tarvitse olla ballerina tai parkettien partaveitsi: lajissa voi tuoda nimenomaan esiin oman koiransa vahvuudet ja parhaat ominaisuudet. Koska koiratanssi perustuu ohjaajan ja koiran yhteistyölle, teemme kurssilla myös paljon erilaisia kontaktiharjoituksia sekä treenaamme koulutustekniikkaa. Kurssi sopii niin aivan uusille harrastajille sekä jo hitusen lajiin tutustuneille koirakoille. Tunneilla käsitellään sekä freestyle- että heelwork to music -osioita.

Kurssi sopii kaikenikäisille koirille, kunhan oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen (naksutinkoulutus) perusteet ovat entuudestaan tuttuja. Olisi myös hyvä, että koiralla on ainakin kohtuulliset taidot seuraamisessa/kontaktikävelyssä. Mikäli näissä asioissa on vielä petrattavaa, suosittelemme ensiksi käymään Perustaidot paikoilleen tai Kiva Koirakansalainen -kurssin.

Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

Koulutustekniikka-workshop

3.-4.1.19 klo 17.-18.15
hinta 65€ ilmoittaudu

 

Koulutustekniikka-workshopissa harjoitellaan mekaanisia taitoja ja koulutuksen peruselementtejä, kuten ajoitusta, kriteerinhallintaa, vahvistetiheyttä ja palkkionsuuntaa. Poikkeuksena tavanomaisiin treeneihin täällä harjoitellaan VIERAALLA KOIRALLA!

Ryhmään otetaan vain kolme koirakkoa. Mikäli osallistujan koira ei sovellu työskentelemään vieraan ihmisen kanssa, voidaan paikalle järjestää lainakoira. Koirat treenaavat yksi kerrallaan.

 

Valmista tuli! -lyhytkurssi

3.-4.1.19 klo 18.30-19.20
hinta 49€ ilmoittaudu

 

Oletko innokas aloittaja, joka ei jaksa viedä asioita loppuun? Kahden kerran lyhytkurssilla tehdään tarvittavat loppusilaukset ja treenataan keskeneräiset temput ja taidot valmiiksi.

Neljän koirakon pienryhmä. Harjoitus sopii esim. rally-tokon tehtävien, koiratanssin tai joidenkin tokoliikkeiden viimeistelyyn.

 

Rally FrEe:n tutustumiskurssi

3.-4.1.19 klo 19.30-20.30
hinta 49€ ilmoittaudu

 

Rally Freestyle Elements on harrastuslaji, joka yhdistelee koiratanssia ja rally-tokoa. Se on alunperin suunniteltu eräänlaiseksi esikouluksi koiratanssiharrastajille. Tutustumme lajin kylttitehtäviin ja sääntöihin kahden kerran lyhytkurssilla.

Kurssi soveltuu koirakoille, joilla on perustottelevaisuus jo hallussa sekä operantin koulutuksen (naksutinkoulutus) perusteet entuudestaan tuttuja.