Tasapainoa! -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet, hinta 120e
Harjoitukset perjantaisin 17.11.-15.12. klo 11.-11.50 (päiväryhmä) ilmoittaudu

Tasapainoilukurssilla etsitään tasapainoa niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kurssilla tehdään mm. erilaisia takapäänkäyttöharjoituksia esimerkiksi korokkeiden avulla sekä parannetaan syvien lihasten toimintaa tasapainoalustan tai jumppapallon avulla. Lisäksi tehdään erilaisia kehonhallintaa liittyviä temppuja.
Kurssi sopii erinomaisesti koirille, jotka tarvitsevat syvien lihaksien kehittämistä esimerkiksi harrastuslajiaan varten. Se sopii myös koirille, joilla on huono itsetunto tai pinta-arkuuksia. Tällainen treenaaminen tekee myös ihmeitä ylivilkkaille ja huonosti keskittyville koirille.

Kurssille ovat tervetulleita fyysisesti terveet koirat, jotka ovat yli 6kk ja joilla on perustottelevaisuus kunnossa. Kurssi sopii koirakoille, joille oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet (naksutinkoulutus) ovat entuudestaan tuttuja.
Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.

Harrastuskoiran pohjataidot -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 108e

Harjoitukset keskiviikkoisin 25.10.-23.11. klo 18.30-19.20 ilmoittaudu TÄYNNÄ
harjoitukset torstaisin 16.11.-14.12. klo 18.-18.50 ilmoittaudu
harjoitukset lauantaisin 25.11.-23.12. klo 10.-10.50 ilmoittaudu

Tämä kurssi on suunnattu heille, jotka suunnittelevat harrastavansa koiransa kanssa esimerkiksi tokoa, rally-tokoa, agilitya tai jotain muuta kilpalajia. Kurssilla harjoitellaan oppimisen oppimista erilaisten shaping-tehtävien avulla sekä treenataan kohdetyöskentelyä. Kehitämme koiran häiriönsietoa, viretilan hallintaa sekä leikki-intoa. Keskitymme myös joka tunnilla harjoittelemaan rauhoittumista, rentoutumista ja taukokäyttäytymistä.

Kurssi sopii kaikenikäisille, niin pennuille kuin aikuisillekin. Aiempia opintoja ei vaadita.