VIIKONLOPPU- JA LYHYITÄ TEHOKURSSEJA

  Koulutustekniikka-workshop

  3.-4.1.19 klo 17.-18.15
  hinta 65€ ilmoittaudu TÄYNNÄ

  Koulutustekniikka-workshopissa harjoitellaan mekaanisia taitoja ja koulutuksen peruselementtejä, kuten ajoitusta, kriteerinhallintaa, vahvistetiheyttä ja palkkionsuuntaa. Poikkeuksena tavanomaisiin treeneihin täällä harjoitellaan VIERAALLA KOIRALLA!

  Ryhmään otetaan vain kolme koirakkoa. Mikäli osallistujan koira ei sovellu työskentelemään vieraan ihmisen kanssa, voidaan paikalle järjestää lainakoira. Koirat treenaavat yksi kerrallaan.

   

  Valmista tuli! -lyhytkurssi

  3.-4.1.19 klo 18.30-19.20
  hinta 49€ ilmoittaudu YKSI VAPAA PAIKKA

  Oletko innokas aloittaja, joka ei jaksa viedä asioita loppuun? Kahden kerran lyhytkurssilla tehdään tarvittavat loppusilaukset ja treenataan keskeneräiset temput ja taidot valmiiksi.

  Neljän koirakon pienryhmä. Harjoitus sopii esim. rally-tokon tehtävien, koiratanssin tai joidenkin tokoliikkeiden viimeistelyyn.

   

  Rally FrEe:n tutustumiskurssi

  3.-4.1.19 klo 19.30-20.30
  hinta 49€ ilmoittaudu

  Rally Freestyle Elements on harrastuslaji, joka yhdistelee koiratanssia ja rally-tokoa. Se on alunperin suunniteltu eräänlaiseksi esikouluksi koiratanssiharrastajille. Tutustumme lajin kylttitehtäviin ja sääntöihin kahden kerran lyhytkurssilla.

  Kurssi soveltuu koirakoille, joilla on perustottelevaisuus jo hallussa sekä operantin koulutuksen (naksutinkoulutus) perusteet entuudestaan tuttuja.