Perustaidot paikoilleen -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 108e
harjoitukset keskiviikkoisin 16.8.-13.9. klo 17.30-18.20 ilmoittaudu TÄYNNÄ

Oppimisen ja opettamisen perustaitoihin sekä arkitottelevaisuuden keskeisimpiin asioihin keskittyvä kurssi. Kurssilla harjoitellaan kontaktia, hihnakäytöstä, luoksetuloa sekä erilaisia itsehillintään liittyviä asioita.

Kurssi sopii sekä pennuille että nuorille tai aikuisille koirille, joilla on vielä arjen taitojen opettelu kesken. Kurssi EI sovellu remmirähjääjille! Rähisijöille suosittelemme ohitus- tai tarkkiskurssia. Ota yhteyttä, jos et tiedä mille kurssille ilmoittautua, niin mietitään yhdessä!

 

 

Käsittely ja tervehtiminen -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 108e
harjoitukset sunnuntaisin 10.9.-8.10. klo 11.-11.50 ilmoittaudu

Kurssilla keskitytään harjoittelemaan vieraiden ihmisten turvallista ja hillittyä tervehtimistä, erilaisia hoitotoimenpiteitä ja muuta käsittelyä. Teemme erilaisia harjoitteita osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan: treenaamme esimerkiksi näyttelytilanteita ja tokon luoksepäästävyyttä.
Kurssi sopii myös pennuille ongelmien ennaltaehkäisyyn!

 

Hihnakäytös ja luoksetulo -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 108e
harjoitukset sunnuntaisin 10.9.-8.10. klo 12.-12.50 ilmoittaudu

 

Hihnakäytöskurssi sopii koirille, joilla on hankaluuksia erilaisten asioiden ohittamisessa tai jotka vetävät taluttimessa. Kurssilla harjoitellaan mm. vetämättä kävelyä, kontaktia sekä ohitustilanteita niin toisten koirakoiden kuin muiden häiriöiden avulla. Lisäksi treenataa luoksetuloa hankalissakin tilanteissa. Osa harjoituksista pidetään ulkona.

Kurssi sopii myös pennuille ongelmien ennaltaehkäisyyn!


HUOM! Hihnakäytöskurssi EI sovellu remmirähjääjille! Rähisijöille suosittelemme ohitus- tai tarkkiskurssia. Ota yhteyttä, jos et tiedä mille kurssille ilmoittautua, niin mietitään yhdessä!