Perustaidot paikoilleen -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 108e
harjoitukset sunnuntaisin 20.5.-17.6. klo 10.-10.50 ilmoittaudu TÄYNNÄ

harjoitukset torstaisin 14.6.-12.7. klo 17.-17.50 ilmoittaudu

 

Oppimisen ja opettamisen perustaitoihin sekä arkitottelevaisuuden keskeisimpiin asioihin keskittyvä kurssi. Kurssilla harjoitellaan kontaktia, hihnakäytöstä, luoksetuloa sekä erilaisia itsehillintään liittyviä asioita.

Kurssi sopii sekä pennuille että nuorille tai aikuisille koirille, joilla on vielä arjen taitojen opettelu kesken. Kurssi EI sovellu remmirähjääjille! Rähisijöille suosittelemme ohitus- tai tarkkiskurssia. Ota yhteyttä, jos et tiedä mille kurssille ilmoittautua, niin mietitään yhdessä!

 

 

Hihnakäytös ja luoksetulo -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 108e
harjoitukset torstaisin 14.6.-12.7. klo 19.-19.50 ilmoittaudu TÄYNNÄ

 

Hihnakäytöskurssi sopii koirille, joilla on hankaluuksia erilaisten asioiden ohittamisessa tai jotka vetävät taluttimessa. Kurssilla harjoitellaan mm. vetämättä kävelyä, kontaktia sekä ohitustilanteita niin toisten koirakoiden kuin muiden häiriöiden avulla. Lisäksi treenataa luoksetuloa hankalissakin tilanteissa. Osa harjoituksista pidetään ulkona.

Kurssi sopii myös pennuille ongelmien ennaltaehkäisyyn!


HUOM! Hihnakäytöskurssi EI sovellu remmirähjääjille! Rähisijöille suosittelemme ohitus- tai tarkkiskurssia. Ota yhteyttä, jos et tiedä mille kurssille ilmoittautua, niin mietitään yhdessä!

 

 

Kontakti ja itsehillintä -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 120e
Harjoitukset torstaisin 14.6.-12.7. klo 20.-20.50 ilmoittaudu

Kontakti ja itsehillintä -kurssi on suunnattu koirille, joiden on vaikea keskittyä ja pysyä rauhallisina palkkioiden (ruoka, lelut) läsnäollessa tai jos toiset koirat leikkivät tai juoksevat. Kurssilla tehdään runsaasti erilaisia hallinta- ja perustottelevaisuusharjoitteita, rauhallisesti katsomista sekä luopumista. Kurssi soveltuu myös esim. harrastuskoirille häiriöharjoitteluun.


Ryhmäkoko on neljä koirakkoa. Kurssi toteutetaan ryhmäkoulutuksena, joten se ei sovellu remmirähjääjille. 

 

Hihnakäytöksen jatkokurssi

4 harjoituskertaa, hinta 80e
Harjoitukset sunnuntaisin 27.5.-17.6. klo 18.-18.40 ilmoittaudu

 

Hihnakäytöksen jatkokurssi on tarkoitettu jo hankittujen hihnakäytöstaitojen yleistämiseen ja sujuvoittamiseen. Kurssilla harjoitellaan erilaisia ohitus- ja kohtaamistilanteita sekä erilaisten ärsykkeiden alla toimimista. Harjoitukset pidetään ulkona Roihupellon alueella vaihtelevissa paikoissa.

Kurssille voi osallistua, jos on käynyt aiemmin Masseterin perustottelevaisuus- tai pentukurssin tai vastaavan.

Ryhmäkoko neljä koirakkoa. Kurssi ei sovellu remmirähjääjille!