Perustaidot paikoilleen -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 112e

harjoitukset torstaisin 1.-29.8. klo 18.-18.50 ilmoittaudu
harjoitukset tiistaisin 20.8.-17.9. klo 17.-17.50 ilmoittaudu
harjoitukset sunnuntaisin 25.8.-22.9. klo 11.-11.50 ilmoittaudu

 

Oppimisen ja opettamisen perustaitoihin sekä arkitottelevaisuuden keskeisimpiin asioihin keskittyvä kurssi. Kurssilla harjoitellaan kontaktia, hihnakäytöstä, luoksetuloa sekä erilaisia itsehillintään liittyviä asioita.

Kurssi sopii sekä pennuille että nuorille tai aikuisille koirille, joilla on vielä arjen taitojen opettelu kesken. Kurssi EI sovellu remmirähjääjille! Rähisijöille suosittelemme ohitus- tai tarkkiskurssia. Ota yhteyttä, jos et tiedä mille kurssille ilmoittautua, niin mietitään yhdessä!

 

 

Hihnakäytös ja luoksetulo -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 112e

harjoitukset tiistaisin 20.8.-17.9. klo 18.-18.50 ilmoittaudu
harjoitukset sunnuntaisin 25.8.-22.9. klo 12.-12.50 ilmoittaudu

 

Hihnakäytöskurssi sopii koirille, joilla on hankaluuksia erilaisten asioiden ohittamisessa tai jotka vetävät taluttimessa. Kurssilla harjoitellaan mm. vetämättä kävelyä, kontaktia sekä ohitustilanteita niin toisten koirakoiden kuin muiden häiriöiden avulla. Lisäksi treenataa luoksetuloa hankalissakin tilanteissa. Osa harjoituksista pidetään ulkona. Kurssi sopii myös pennuille ongelmien ennaltaehkäisyyn!

HUOM! Hihnakäytöskurssi EI sovellu remmirähjääjille! Rähisijöille suosittelemme ohitus- tai tarkkiskurssia. Ota yhteyttä, jos et tiedä mille kurssille ilmoittautua, niin mietitään yhdessä!

Kontakti ja itsehillintä -kurssi

 

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 128e

harjoitukset torstaisin 1.-29.8. klo 20.-20.50 ilmoittaudu
harjoitukset sunnuntaisin 15.9.-20.10. klo 16.-16.50 (ei 29.9.) ilmoittaudu

 

Kontakti ja itsehillintä -kurssi on suunnattu koirille, joiden on vaikea keskittyä ja pysyä rauhallisina palkkioiden (ruoka, lelut) läsnäollessa tai jos toiset koirat leikkivät tai juoksevat. Kurssilla tehdään runsaasti erilaisia hallinta- ja perustottelevaisuusharjoitteita, rauhallisesti katsomista sekä luopumista. Kurssi soveltuu myös esim. harrastuskoirille häiriöharjoitteluun.


Ryhmäkoko on neljä koirakkoa. Kurssi toteutetaan ryhmäkoulutuksena, joten se ei sovellu remmirähjääjille. 

Käsittely ja tervehtiminen -kurssi

 

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 112e

harjoitukset torstaisin 5.9.-20.10. klo 20.-20.50 ilmoittaudu

 

Kurssilla keskitytään harjoittelemaan vieraiden ihmisten turvallista ja hillittyä tervehtimistä, erilaisia hoitotoimenpiteitä ja muuta käsittelyä. Teemme erilaisia harjoitteita osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan: treenaamme esimerkiksi näyttelytilanteita ja tokon luoksepäästävyyttä.


Kurssi sopii myös pennuille ongelmien ennaltaehkäisyyn!

 

Rauhoittumisen ABC -kurssi

 

3 harjoituskertaa, hinta 68e

harjoitukset sunnuntaisin 25.8.-8.9. klo 16.-16.50 ilmoittaudu
harjoitukset tiistaisin 24.9.-8.10. klo 18.-18.50 ilmoittaudu

 

Rauhoittumisen ABC -kurssilla harjoitellaan itsehillintää ja rauhoittumista monella tapaa. Pääpaino harjoituksissa on rauhallisesti odottamisella ja taukokäytöksellä. Lisäksi harjoitellaan viretilan nostamista ja laskemista sekä luodaan työkaluja kiihtyvän koiran rauhoittamiseksi. Kurssi sopii kaikenikäisille koirille, kunhan oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen (naksutinkoulutus) perusteet ovat entuudestaan tuttuja.

Kurssi toteutetaan ryhmäkoulutuksena, joten koiran tulee pystyä olemaan samassa tilassa muiden koirien kanssa. Kurssi EI sovellu remmirähjääjille!

Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.