Perustaidot paikoilleen -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 112e

Harjoitukset perjantaisin 29.3.-3.5. klo 17.-17.50 (ei 19.4.) ilmoittaudu
harjoitukset torstaisin 2.-30.5. klo 18.-18.50 ilmoittaudu
harjoitukset perjantaisin 10.5.-7.6. klo 17.-17.50 ilmoittaudu

 

Oppimisen ja opettamisen perustaitoihin sekä arkitottelevaisuuden keskeisimpiin asioihin keskittyvä kurssi. Kurssilla harjoitellaan kontaktia, hihnakäytöstä, luoksetuloa sekä erilaisia itsehillintään liittyviä asioita.

Kurssi sopii sekä pennuille että nuorille tai aikuisille koirille, joilla on vielä arjen taitojen opettelu kesken. Kurssi EI sovellu remmirähjääjille! Rähisijöille suosittelemme ohitus- tai tarkkiskurssia. Ota yhteyttä, jos et tiedä mille kurssille ilmoittautua, niin mietitään yhdessä!

 

 

Hihnakäytös ja luoksetulo -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 112e

Harjoitukset perjantaisin 29.3.-3.5. klo 18.-18.50 (ei 19.4.) ilmoittaudu TÄYNNÄ
harjoitukset sunnuntaisin 31.3.-5.5. klo 12.-12.50 (ei 21.4.) ilmoittaudu TÄYNNÄ

harjoitukset perjantaisin 10.5.-7.6. klo 18.-18.50 ilmoittaudu
harjoitukset sunnuntaisin 12.5.-9.6. klo 12.-12.50 ilmoittaudu

 

Hihnakäytöskurssi sopii koirille, joilla on hankaluuksia erilaisten asioiden ohittamisessa tai jotka vetävät taluttimessa. Kurssilla harjoitellaan mm. vetämättä kävelyä, kontaktia sekä ohitustilanteita niin toisten koirakoiden kuin muiden häiriöiden avulla. Lisäksi treenataa luoksetuloa hankalissakin tilanteissa. Osa harjoituksista pidetään ulkona. Kurssi sopii myös pennuille ongelmien ennaltaehkäisyyn!

HUOM! Hihnakäytöskurssi EI sovellu remmirähjääjille! Rähisijöille suosittelemme ohitus- tai tarkkiskurssia. Ota yhteyttä, jos et tiedä mille kurssille ilmoittautua, niin mietitään yhdessä!

Arkitokon jatkokurssi

10 harjoituskertaa, hinta 195e
harjoitukset torstaisin 28.3.-30.5. klo 19.-19.50 ilmoittaudu

Kurssi koirakoille, joilla on intoa ja tarvetta jatkaa treenejä esim. pentukurssin jälkeen. Kurssilla tehdään erilaisia arkitottelevaisuusharjoituksia häiriöiden alla. Lisäksi touhutaan puuha- ja aktivointileluilla, tutustutaan eri harrastuslajeihin yms. hauskaa puuhastelua!

Kurssi sopii koirakoille, joille oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen perusteet (naksutinkoulutus) ovat entuudestaan tuttuja. Kurssi sopii jatkokurssiksi esim. Kiva Koirakansalainen -pentukurssin tai Perustaidot paikoilleen -kurssin jälkeen.

 

Kontakti ja itsehillintä -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 128e
harjoitukset torstaisin 2.5.-30.5. klo 20.-20.50 ilmoittaudu YKSI VAPAA PAIKKA

Kontakti ja itsehillintä -kurssi on suunnattu koirille, joiden on vaikea keskittyä ja pysyä rauhallisina palkkioiden (ruoka, lelut) läsnäollessa tai jos toiset koirat leikkivät tai juoksevat. Kurssilla tehdään runsaasti erilaisia hallinta- ja perustottelevaisuusharjoitteita, rauhallisesti katsomista sekä luopumista. Kurssi soveltuu myös esim. harrastuskoirille häiriöharjoitteluun.


Ryhmäkoko on neljä koirakkoa. Kurssi toteutetaan ryhmäkoulutuksena, joten se ei sovellu remmirähjääjille. 

Käsittely ja tervehtiminen -kurssi

5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luento, hinta 112e
 

Kurssilla keskitytään harjoittelemaan vieraiden ihmisten turvallista ja hillittyä tervehtimistä, erilaisia hoitotoimenpiteitä ja muuta käsittelyä. Teemme erilaisia harjoitteita osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan: treenaamme esimerkiksi näyttelytilanteita ja tokon luoksepäästävyyttä.


Kurssi sopii myös pennuille ongelmien ennaltaehkäisyyn!

 

Rauhoittumisen ABC -kurssi

3 harjoituskertaa, hinta 68e

 

Rauhoittumisen ABC -kurssilla harjoitellaan itsehillintää ja rauhoittumista monella tapaa. Pääpaino harjoituksissa on rauhallisesti odottamisella ja taukokäytöksellä. Lisäksi harjoitellaan viretilan nostamista ja laskemista sekä luodaan työkaluja kiihtyvän koiran rauhoittamiseksi. Kurssi sopii kaikenikäisille koirille, kunhan oppimisen lainalaisuudet ja operantin koulutuksen (naksutinkoulutus) perusteet ovat entuudestaan tuttuja.

Kurssi toteutetaan ryhmäkoulutuksena, joten koiran tulee pystyä olemaan samassa tilassa muiden koirien kanssa. Kurssi EI sovellu remmirähjääjille!

Ryhmäkoko max. neljä koirakkoa.