KURSSITARJONTA

Kaikki kurssit pidetään Tmi Masseterin toimitiloissa Roihupellossa Itä-Helsingissä, ellei toisin ole mainittu.

Ryhmäkoko kursseilla on 4-5 koirakkoa. Tällä taataan, että jokainen saa riittävästi neuvoja ja ohjausta. Tarjoamme laadukasta ja yksilöllistä koulutusta. Oppitunnin pituus on yleensä 50 minuuttia (poikkeuksena ohituskurssit). Kursseille ovat tervetulleita useampikin omistaja tai ohjaaja samasta perheestä; on hyvä, että kaikki koiran kanssa toimivat käyttävät samoja metodeja!

Kaikkiin pitempiin kursseihin sisältyy koulutuksen perusteet -luento. Luento olisi hyvä käydä ennen kurssin alkua. Luennoille ilmoittaudutaan erikseen oheisten linkkien kautta. 

Seuraavat luentopäivät ovat:

su 6.1.19 klo 16-19 ilmoittaudu TÄYNNÄ
la 26.1.19 klo 15-18 ilmoittaudu

 

 

 

Kurssikuvauksiin on pyritty kirjaamaan lyhyesti kurssin sisältö ja keille se on suunnattu. Jokainen kurssi on kuitenkin oma yksilöllinen kokonaisuutensa, johon vaikuttavat niin osallistujat kuin heidän toiveensa. Jos tarvitset apua sopivan kurssin valitsemisessa, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Perus- tai ongelmakoirakoulutusta on myös mahdollisuus tehdä yksityistunneilla. Yksityisopetus voidaan järjestää esimerkiksi viikottaisilla 30 tai 60 minuutin tapaamisilla. Kysy lisää!

Arkitottelevaisuus
pentukurssit
rally-toko ja toko
koko kauden pituiset kurssit
ongelmakäytökset
hajutyöskentely
muut kurssit

Kursseilla noudatetaan Mennään bussilla -ohjetta koirien keskinäisessä kanssakäymisessä.